Selasa, 19 Julai 2011

Aq DAN Muke Buku(facebook lerr)

(atenye mau wat koje univesti tapi ble dah muke buku depan mater,inilah jdnyer)
  


    Hmm jam aq dh menunjukan 1,20 am tapi mate aq takmau tido dah,mesti korang pelik un ape laa yang diwat malam2 buter bagi girl cam aq kan...yelah mane la mate aq x mau membuter coz lepas maghrib  tadi aq dah tido dah( hampehnyew budark) bagi sape2 yang memang kaki on9 27/24 jam sehari mesti depa perasan kat wall aq uh selalu jew da post yang bawu kan?ko ngat ko hot sangat??( sila muntah 7 baldi yew=,='') by da way yang sebenarnya memang camtu la,dulu time aq duk mengulor kat uma before masuk uitm aq akan tido sekitar 3-4 pagi..bile subuh mak aq kejot,mamai2 bangun n deras2 solat coz ngantuk punye pasal..pastu sambung membute bom jatuh pong x bongkar dah..

      Ape yang aq buat ek? sampi tido kol camtu..nak kate da anak,kawin pon belum,nak kate layan boyprend aq memang single mingle sejak purbakala(kelahiran aq yang dulu camni ke?) kerr sebab aq study??haptuihh aq bukan jenis yang study hard okies!aq jenis study y enjoy lebih<<agagagak...Korang tau sebab pe??(sape ko? ade aq kesah) sebab FACEBOOK la derr..Cinta aq tapi skunk blog yang terbawu kot,haha nampak sangat kawe x setia owangnye..happtuihhh...Ble cakap sal muke buku ni aq ase sume owang da kan benda alah ni( tak payah la nak kerek sangat kate fb ni yahudi n boycott kejadah sume uh,alih2 ko lah yang paling banyak wat account kan??kan?) even aq ni yang keja 27/24 jam online, account aq tetap 1 jew la..aha kalau berminat nak ber"prend" ngan aq add lah yew,coz aq skunk dah malas nak meng"add" owang. just in case mood aq bek aq add la kalau tak aq lebih suke meng"approve"" jew hehe
Kadang-kadang aq sangat pelik pe la dasyatnye fb ni kan,tapi bagi aq sendiri la influence dy memang besar beb! Dlu aq da gak MYSPACE N TAGGED uh tapi tak da la sampai tahap meroyan cam fb ni,alih-alih ble aq dah da fb aq biorkan jew yang len2 uh(password pong aq dah lupe) hahah abes madu sepah dibuangkan? erk btoi ka idiom aq nih? ape la spesial sangat kan fb nih? ntah la derr...sometimes xda benda pong aq nak wat,tapi aq akan mengada kan kerja aq,contohnye:

1.mempost status budus(=,=")
2.meng"like" status yang berjaya menawan hati aku ^_^
3.mengkomen pic owang(selalu pic gurlz la coz lelaki segan meyh)
4.share lagu dari youtube(selalu lagu jiwang la) or share link dari blog or page yang lawak dan kadang2 yang da unsur kerohanian gak(gud job!)
5.meng'usha' pic awek yang cun melecun( err..aq bukan lesbian ok! just mate aq suke tgok bnda yang cantik2)
6.menjengah2 ke wall mamat encem,selalu aq tgok2 je la,aq rase xlayak kot nak comen kat ctu
7.aha part paling best g stalker owang yang berjaya menarik perhatian aq,sonang citer setiap kali aq online mesti aq g tgok wall dy dulu(haha untunglerr ko weyh)
8.chat?? erm aq ni memang ler selalu 0nline tapi x semestinya aq berchatting coz aq lebih suke owang tegur aq,in fact just kalu penting bawu aq chat ngan owang uh>>bajet glew dak nih!
9.bace wall post kat dalam group uh,selalunyew posting dalam group SMKAS 06-10 uh,haha memang ler korang xnampak aq comen banyak sangat,tapi aq selalu follow tau,susah dah skunk nak dengar tazkirah cam dulu-dulu,so jangan lah penuhkan wall kat group uh dengan politik yew! @+@
10.yang aq ase aq selalu wat la kan,keja set privacy account aq.haha sorry lah yew korang,kadang-kadang mesti korang pelik asal lah kedekut sangat minah ni nak bagi owang tgok pic dy,ciput jew(ko ngat ko cantekk sangat??) nope la sayang oii, aq ni segan senaya,lame2 aq tgok pic aq makin aq ase hodoh senaya,daripada mata aq saket bek aq delete un,lagi 1 da yang aq set private,sape la yang tak teruja pic kena komen kan?tapi ntah lah..orang2 nih kadang ntah ape2 jew tulis..  

(ang tgok kucing kawe nih,setia un dy hok temankan kawe malam2 buter  nih)

(ni la accounting kawenye accounting yang dok xsiap uh)



haha tu lah antara gheja2 yang aq wat kat fb nih,memang takberfaedah sangat kan..sampi skunk pong aq nak ciapkan asaimen yang berkoyan2 ni pong aq still layan fb,hadoii patut la tak ciap-ciap budark!! tapi ape pon fb memang menemukan aq ngan bermacam-macam benda,nampak macam melalaikan,tapi dari sini lah aq kenal ngan macam-macam owang yang aq tak berpeluang kat reality misalnye golongan gay,bisexsual,nyah bagai uh..xlupe gak kat insan yang menjadi CDH aq sejak berumur 10 taun,dulu aq wat myspace uh semate nak cari ko,tapi sayangnye aq  tak jumpa,bile aq wat fb,alhamdulilah tapi  sume dah terlambat. eh,eh ape nih der tertouching lak..ok la,aq ase dah panjang dah nih,kang x masal gilew lak pale korang nak bace kan(sila muntah untuk 10 baldi =,=" haha ngandung ke weyh??) buhbye..wasalam,,tido lah kalian ngan lena ok,dan aq mau terus melayan lagu jiwang aq.Ngucap dlu beb before tdo!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...