Jumaat, 20 Januari 2012

Mangsa "Si Pervert"

SALAM ^_^

Hye bertemu kita kembali dalam rancangan fifi fairuz fuyooh lagi! ohyeah!!
ekekeke hmm skunk aq dah kat uma nak celebrate cuti raya cina---> erk kita kan satu malaysia so to all my chinese readers n pals, im so glad to wish Happy Chinese New Year!! ok aq tak mau menceceh yang meleret-leret..kang panjang berjela lak tp no point..tamau!tamau! okeyh..alkisahnyew cengnih...

hari ni hari jumaat kan..so arynih boley dkatakan sume student uitm balik..include me..dalam bilik aq orang y paling last..mne xnye sume orang kalau boley nak alik cepat2 kan,klu boley ary senin uh dah nak balik uma,tp q nak alek lambat2 lak..time nak tunggu mak cik aq abes kheja coz aq tumpang dy balik uma so aq layan la facebook  n blog..so time exploring blog list aq nih..aq g la bce blog sorang bro nih@FARHAN AJ  Hmm aq sukew bace blog dy nih,tp coz aq buzy so dah lame gak lah tak ikut pekembangan..click punya click last2 aq terjumpa entry dy pasal Korang Punye Body, 'Dia' Yang Dapat Untung ! Kah Kah kah !  
hmm aq atracted coz da pic sowang gurl y mata dy dkaburkan..pergh! baca punya baca sampai wat aq semput kejap,tiba2 urat sarafku kejung!!eh..eh jgan!jgan!aq tak sedia lagi...


hee suspens jap..hmm actualy aq semput bukan sebab keturunan semput tp semput coz entry dy uh..even ayat dy agak hot&spicy tp mmg aq x nafikan memang da kebenarannya..haa sebab entry dy gak wat minda aq bertambah cikit pgetahuan...erm kalau korang nak tau pe yang dy tulis g la bce sndri,but my summary, dy tulis sal perempuan2 yang gemar upload pic dekat facebook  hee yurp aq un perempuan gak n entry yang aq nak tulis ni bukanlah untuk menghentam sape2..just as Hamba ALLAH y ingin berbakti sesama insan---->skema siot ayat aq!

ble aq scroll punya scroll dy punya entry then membawa aq kepada 1 blog 18 sx ni---->e2 pon sebab dy mention dlm entry dy,klu tak aq pon tak tau..
mungkin bagi gurlz diluar sana,aq brani bet masih rmai y xtau akn kewujudan blog uh tp bagi llki aq ase pejam mata jew dah ley automatik click kan?kan? coz rating dy sgt populer dowh..survey monthly income around RM 13K++ kat dunia ni da 2 jenis gender jew..sah2 lah myk reader2 kat ctu "male y gersang" kan? tgok header blog tu jew dah pic NEELOFA y tgah hot spicy glew tue..y menjadi idaman jejaka2 malaya uh..n then refer to content that particular blog..ewwww  admin uh mmg gila sex abes..aq pon tak tau la dy nih anak keturunan hapeh,,maybe keluar dari buloh betong kut..kot ye pon kalau tak da adek or kakak y memang2 berjantina perempuan  tp at least ko da emak kan? lame2 idop pon ko nak cari bini gak kan? 


tak pikir ke kalau mak or adek or kakak or isteri ko sendiri yang jadi mangsa kat citu?? tapi tak tau laa pulak kan kalau dy ni jenis yang okay je..."sharing is caring" sgat larh kan--->nauzubillahminzalik! tapi  time aq sekolah dulu aq ngat lagi ustazah aq ckp,time uh da kuliah jumaat dy kate" orang lelaki ni walau sejahat-jahat mana pon dy,lastly dy tetap nak cari perempuan yang baik untuk dijadikan isteri sbab dy tau hanya perempuan jenis ni je yang layak"... time sekolah dlu aq still mengong2 la gak..cam caye tak caye jew..tp bile aq dah masuk U, dah kenal orang,dah tgok macam2 ragam orang dah jumpa kengkawan...yurp memang btol ape yang dicakapkan ustazah aq itu!!  even dorang ni jenis y enjoy2, x alim mana pon..n bukan budak sekolah agama bagaih uh..tp lastly tetap nak y jenis menutup aurat,yang tak sosial sangat,yang ada agama n sejuk jew mata memandang----> bukan aq mandai2 cakap aw..tp dorang sndiri y bg opinion..So??

 eh sambung balik cherigthe blog 18sx uh...haa ble dah 18 sx op koz penuh ngan pic2 n video censored  tuh kan..tp aq x mnat nak bukak coz geli-gelimat..aq lebih tertarik kat tag  'awek bertudung' ble sebut bertudung sah2 la orang islam kan yang berbangsa ape? bangsa M.E.L.A.Y.U yurp bangsa n agama aq sndri..sumpah aq sangat terkejut glew babeng tgok gmbar2 kat citu..tp yelah kalau orang dah gersang kan,body pompuan y flat pon dy kate sexy mantop! walhal aq tgok biase2 jew..y paling tak boley blah dah la curik pic perempuan uh mybe dari fb,myspace and da gengs,,and then d tag lak dengan macam2 label such as "t**** besar''punggung sexy gebu''manja mengoda' n macam2 lagi la y bagi aq tersangat memalukan.. aq sure mangsa2 uh tak tau gambar2 mereka diperlakukan sedemikian rupa..sungguh sadis kan..padahal aq tgok rupa perempuan uh baik2 je..suci je..pkai tudung pon comel2 jew tp  aq pon x tau macam mana boley ada kat web porn uh.. aq x sanggup nak tayang kat sini,sebab aq juga membayangkan kalau aq ditempat y sama.

pendapat aq la kan..maybe penghantar n pengupload pic2 kat web uh da y tak puas hati kat mangsa2 uh....kalau tak da angin masakan pokok bergoyah cewahh!!..mybe motif dorang dendam atau cemburu..well.. org melayu kan penuh ngan hasad dengki..yela,pic perempuan y "baik2" uh kalau y jenis free hair or pkai baju tak pernah kain nak cukop n posing taraf model playboy uh lantak r,tu ko sendiri yang cari nahas spe suroh!! tapi y jenis bertudung ni n dwat cengtuh gaye..ape kes??

so fify fairuz fuyooh nak wat conclusion..jeng3.. ingatlah yew janganlah sesukew hatiew mengupload gmber kat laman sosialer yew ...yurp mmg la akn ckp'klu camtu ape gunanya fb sume uh,klu sume x ley?' aq pon kaget gk klu cmni..actualy boley tp silalah guna akal jgn sume benda nk diupload cam pkai tudung..tp tbe2 upload pic x pkai tudung..haa kan sengaja menempah bala n dosa.. hmm aq pham,kdang2 kte nk gak rse hot n glamour kjap kan..xdpt jd artist tp glamer dr pic kte je dah cukop kan? tp kena ngat setiap prkara ada bek dan buruknye...xkan bila dah terkena nak menyalahkan orang len lak? sdangkan sume uh berpunca drpd kejahilan kita sendiri,aq pon turut menasihati n muhasabah diri aq gak..yurp absolutely we are not perfect,however by keep on trying n trying to improve our weaknesses is better than stay on nothing n juz stare the burning of ourselves..ok bye2 buddies gud nite!! 
p/s; klu nak tau web ape..g cri sndri,xjumpe g bce kat link y kt ats uh..kang mention kat sini..makin bertambah lak 'pervert reader' kt blog 18sx uh..xmsal lak dpt saham...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...