Rabu, 18 Januari 2012

YESS! AKHIRNYA AQ BERJAYA!!

ASSALAMUALAIKUM....


GUD MORNINGS!! eh..eh..kul bape ek skunk..5.31 am 19 january 2012!! MASYA-ALLAH hmm smpi ke pagi gak last2  aq tak tido un..ntah kejadah ape la kan aq wat sampi tak membuter-buter nih?? nak kata study..taik kucing lah!qiamulai?? heee aq juz mampu berzikir dalam hati je---->ntah ye ke tak hahah actualy seru lom sampi lagi..bergayut ngan boyprendd?? ohh no!no!no! im single okay! bazir kedit jew plus menambah risiko aq nak dapat kanser akibat terlebih  pancaran gelombang gamma kena  kat telinga jerk!..adeyhh selisih malaikat 44 aisyh..   lalallaalala ok yo wassup bebeyh!

di kala embun jantan menitis di pagi hari ini,maka tersebut lah kisah dimana aku terlebih eksaited nak mengedit header blog aq..actually aq dah lme aim blog2 y ada kat malaysia ni nak wat rujukan..mmg x nafikan manyak y cantik2 so..aq un x kan nak diam je un..tgok org cantik aq un nak cantik gak la even blog aq ni x femes aner un..almaklumlah bwu lagi tmbah2 lak punya lah pemalas glew gaban kan aq nak update blog ni smpi 2 bulan or 3 bulan skli..hek3..aq x da la segila cam sesetengah org y 1 ary smpi 5-6 kali update blog.. pe pekdah nyew?? klu aq duk tercongok dpn lappy lapar trus makanan kuor dr skrin tak pe gak..woo sgt buzy ok..almaklumlah student u kan..esaimen n test melambak..wink3...

nak jadikan cerita,aq start wt header ni lam kul 11 lbey td, myak gak org ckp gune adobe photoshope,tp sebab aq x da sofware uh..so mlas la nk download..makan hari woohh!! so aq roger2 la pak cik google un..taip2..pap! terus kuar 'HOW TO MAKE HEADER BY USING PHOTOSCAPE' taraaaaaa.. memandangkan aq mmg dah da sofware ni,so,aq godek punya godek la..smpai jadi header blog aq y kat atas uh..haa cantik x??---> klu x cantik senyap je la yew...ehek3 tp mmg aq x nafikan myk leceh n rumit gak senya..myak bnda kena edit..aq da gak terpikir nak letak pic aq..bior terpanpang besau2 ala2 photoshoot uh..tp ble pk2 alik x pyh la..satu kecik jew dah cukup kang kalau aq tibe2 mati sape lak nak padam pic aq uh y over tu kan--> aq terbayang ble gamba uh besau gedabak then ditengok sekumpulan llki yang.................... eish no!no! segan dowh!kecik2 je dah cukup dalam header uh haa aq un ciap letak pic HANA TAJIMA my idiol!! pheewittt!! dy mmg lawa glew plus stylish..aq mmg suke kat dy..smpi pkai tudung pon ala2 cm dy tp cara aq aw..heehehe smpi kadang2 uh da gak org gelar aq HANA TAJIMA---.>perasan jap,sila muntah 7 tempayan yew..=,=" ok lah korang..smpi sini jew aq tulis..Azan subuh un dah berkumandang,so aq nk solat then trus tido,kul 10am nanti aq da klas marketing..mampus eden kalau x cukup tdo.. ni link bagi korunk y nak tau cmne nak wat header gune photoscape! so easy juz follow je step2 y dy dah wat uh..

http://www.etsyblogteam.com/2011/02/how-to-create-custom-header.html dont' forget 2 try! awesome result!!bye3

1 ulasan:

  1. І hope that yоu aгe going to be elaboratіng furtheг
    on thiѕ theme. I am usеd to a little more informatiоn.
    My site ; orthotic shoes

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...