Ahad, 27 Januari 2013

A-DHA: KULIT WAJAH CANTIK DENGAN A-DHA SKINCARE


Dengan nama ALLAH yang maha pemurah lagi maha pengasih..

 ok hari ini dengan rasminya shawal nak umumkan yang blog shawal dah ada 2 function, 1 blogshop and 1 lagi blog untuk general..Bukan ape shawal rase sayang lak kalau nak buat lagi 1 blog just for blogshop. nanti mesti terkapai-kapai blog yang ini..lagipon blog ni dah ada followers yang tersendiri and pageview un dah semakin meningkat. So tak pe lah, kalau korang tak nak beli,korang just blog-walking je ea..

a-DHA BEAUTY CARE CLASSIC

a-DHA BEAUTY CARE PREMIUM


Pernah dengar pasal A-dha skincare tak?? hee ala product muke yang meletops tuh.. and u know what I've fall in love with this  product and I an avid user..korang tak jeles ke tengok  pelakon-pelakon indonesia yang kulit dorang gebu-gebas uh?? dorang tak make-up sangat tapi kulit muka dorang sangat flawless..semua orang mesti nak kulit muka yang flawless licin gebu kan? so, those yang nak beli A-DHA SKINCARE tapi tak tau nak beli dekat mana. Boleh beli dengan shawal. Sempena pembukaan blog e-shop ini shawal nak bagi korang offer. Haa Suke tak??suke tak?


Kegunaan A-DHA SKINCARE .ialah;
  1. Melembabkan,memutihkan dan mencerahkan kulit
  2. membantu menyamarkan bintik hitam dan jeragat
  3. mencegah jerawat
  4. mengurangkan garis halus dan melambatkan proses penuaan
  5. mengecikan liang pori muka
ok untuk maklumat korang produk ni adalah 1 set. ada serum vitamin c, krim siang,krim malam dan sabun
so memang berbaloi kan, ada 2 jenis 1 set pink untuk kulit normal. contoh cam orang yang jerawat biasa-biasa and jeragat sikit-sikit, dan parut jerawat biasanya ini . Set hijau pulak untuk kulit sensitive macam jerawat yang teruk-teruk dan jeragat penuh(kawasan hitam besar di muka)  terutamanya yang dah berumur 40 tahun ke atas..
                                                             

Nak tau harga yang saya jual dan jenis-jenis adha serta bezanya sila click di sini  >>>>>>>>    
   MARI KENALI A-DHA YANG SAYA JUAL!
Now saya dah compile segala permasalahn and apa yang wajib korang tahu before menggunakan a-dha dalam entry yang ini, sila baca >>>>>>>>
MESTI BACA NIH KALAU NAK GUNA A-DHA SKINCARE!

CARA GUNA;
  1. bersihkan muka dengan sabun A-DHA
  2. dropkan 2 titis serum ke tapak tangan dan sapukan ke serata muka dan leher. biarkan serum meresap ke dalam kulit dulu
  3. sapu krim siang untuk siang/ krim malam sebelum tidur ke wajah anda secara rata. tak perlu banyak-banyak memadai sapuan menyeluruh kawasan muka dan leher.
Syarat-syarat untuk guna A-dha skincare;
  1. time mula-mula guna,hindarkan makanan laut
  2. selama guna A-dha skincare untuk tempoh percubaan tolong jangan pakai sebarang kosmetik atau compact powder. Nak result da best kena ikut rules nih. Kalau tak ikut jangan salahkan produk,salahkan diri sendiri.
  3. sape-sape  yang jadi model tak digalakkan guna A-DHA sebab kerja korang kena make-up tebal tebal setiap hari
  4. jangan berjemur terlalu lama  dan tidak pergi berenang.
  5. selepas 1 minggu pengunaan,kalau kulit terasa gatal dan merah itu adalah normal kerana proses penyinkiran sel kulit mati
  6. sebelum guna test dulu dekat belakang telinga atau belakang tapak tangan selama 1 malam,kalau gatal atau merah-merah selepas 1 malam.itu tandanya anda tidak serasi dan stop guna produk.

A-DHA skincare berdasarkan tumbuhan semula jadi bukan bahan kimia. Bahan utama;
  1. Hamamelis Virginia L-sejenis tumbuhan perdu,bijinya dapat menghaluskan kulit dan zatnya boleh menyembuhkan peradangan
  2. Ganaderma Lucidum- raja cendawdikenali sebagai cendawan Lingzhi, dapat membaiki sel-sel dalam tubuh badan dan mencegah penuaan
  3. Malalea Alternafiola-sejenis tumbuhan menyerupai rumput yang berupaya menangalkan sel-sel kulit mati
  4. Mineral oil-pelembab semulajadi yang mengekalkan kelembapan dan kesegaran kulit sepanjang hari
  5. Serum vitamin C&E- mengadungi vitamin c dan E yang merawat kulit dari luar sekaligus membuatkan kulit lembab dan berseri sepanjang hari. 

Pastikan korang dapat produk yang 100% asli bukan tiruan ye dan ada sticker hologram di kotak serum.Seal product pon cantek jer.. TDI no: 503.058/Dep.I.01. Merk no. D00.2010.008737..produk ni berasal daripada indonesia ..tiada bahan larangan.. so far pengguna-pengunanye sume dapat hasil yang awesome! now shawal tetap guna a-dha jugak walaupon ada stumble and fall kulit muka saya..tapi saya tetap gunakan adha jugak.. sebab apa? dulu selepas saya guna adha pertama kali saya ada stop kejap dan try produk lain..sungguh saya betol2 menyesal sangat2..ternyata produk tuh tak sesuai dengan saya, dan menyebabkan muka saya ditumbuhi jerawat lagi teruk adalah! menyebabkan muka saya berparut jerawat.. padan muka saya kan! tu la tak reti bersyukur..now saya dah sedar, kulit saya memang serasi dengan a-dha..lepasni taufan ke ribut ke mmg tak nak tukar dah! serikkk gileww..

majoriti yang shawal jumpe dekat fb kulit dorang memang gebu-gebas contoh cam sis Amoi Heaxa,Suhana Sulaiman,Lidyana Evians and Aien Jalil..shawal adore sangat kulit dorang! and tak lupe jugak dekat sis Nadhira Ira.. kulit dia flawless you..sebab dialah shawal terus jual n guna produk nih..thanks kakak. ok kesayangan shawal  semua  tunggu ape lagi,jom order!! untuk hasil maksima digalakkan amek supplement dalaman seperti Felinna Vit c atau Beauty essence.  merawat dari luar dan dalam lagi bagus.
 TESTIMONI ORIGINAL (DILARANG COPY)











nak tengok testimoni lagi?? click sini>>>> TESTIMONI ADHA DI INTERNET

BERMINAT UNTUK ORDER? BOLEH WHATSAPP/SMS SAYA DI 011-12736727  ATAU BOLEH DIRECT INBOX SAYA DI FB PAGE  A-DHA SKINCARE & FELINNA BEAUTY. INSYALLAH I'LL TRY MY BEST TO ANSWER YOUR QUESTIONS AS LONG AS RELATED TO MY PRODUCTS

13 ulasan:

  1. What's up to every one, the contents existing at this site are in fact amazing for people experience, well, keep up the good work fellows.

    Also visit my page hide html source

    BalasPadam
  2. harga tuk set hijau tu include psotage brape yer?

    BalasPadam
    Balasan
    1. RM 100 SM/RM 105 SS..untuk set classic
      RM 120 SM/RM 125 SS untuk premium

      Padam
  3. Price brapa ye?

    BalasPadam
  4. Saya sangat berpuas hati dengan adha.. Kesan yg sgt bagus

    BalasPadam
  5. Adha nie ok sangat berpuas hati

    BalasPadam
  6. Macam mana nak oder? Btw berapa price dia?

    BalasPadam
  7. Macam mana nak oder ? Pm saya 0177222685

    BalasPadam
  8. Agak2 bp lme xbley pki bdak tu?tmpoh sebln ke camne?ke klu pki krim siang adha xbley pki bdak

    BalasPadam
  9. DEAR xley pkai bedak untuk sebulan yang pertama sahaja..bgi penguna a-dha y baru... sebab time uh kulit baru nak serasi dengan adha that why x ley campur2 dengan bedak compact or any cream base..lepas sebulan y pertama..nak pakai bedak or whatever dah boleh dah sebab kulit dah cantik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam mana nak order ye? Pm noorlizan -0196850438

      Padam
    2. saya dah sms dear.. no fon 011-12736727 ada dapat mesej x?? kalau tak dapat boleh sms saya 011-12736727 sy bagi detail nak order

      Padam
  10. When someone writes an paragraph he/she maintains the thought
    of a user in his/her mind that how a user can know it.
    Therefore that's why this paragraph is amazing. Thanks!


    Also visit my web site; Hydraxil Skin

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...