Rabu, 3 Julai 2013

AL-TAQWA RESDUNG: UBAT TERBAIK DARI LADANG!!

                                                         Assalamualaikum...

 Bila bukak balik blog nih memang macam-macam nak membebel..tapi shawal rasa tak payah lah. nanti korang jugak yang pening nak membacanya..straight to da point shawal nak introduce satu produk yang agak bagus untuk penghidap resdung!!penghidap apa?? PENGHIDAP R.E.S.D.UNG ! harga pon memang berpatutan and yang penting made in Madina, Saudi Arabia!! memang comfirm2 lah halal 100% selamat dan suci!.. no objection at all!! Ni nak rewind balik macam mana shawal ley terjumpa produk ni...ok memang diakui my dear roomates berempat shawal,bella,sue and fie kitaorang memang ada resdung..then one day bella bawak balik kampus 1 botol ubat resdung and dia introduce dekat kami about dis medicine, so apalagi kitaorang pon excited sebab masing-masing memang tak tahan dengan hidung yang asyik-asyik nak terbersin and berair plus jerawat yang mula keluar banyak akibat resdung..

 Time hidung kitaorang mula berair tersumbat bagaih tuh, bella pon bagi test pil resdung tuh..alhamdulilah telan 2 biji terus stop hingus ala-ala tak jadi yang mengada-ngada nak keluar tuh.. memang lega lah! now kalau kitaorang keja sroot..sroot..sroot..tahan hingus..terus cepat2  makan AL-TAQWA RESDUNG.. insyaallah selesai masalah

 AL-TAQWA RESDUNG KAPSULE
                                       
                          HARGA: RM 18.80 EXCLUDE POSTAGE RM 6 SM/ RM 9SS

TANDA TANDA RESDONG:- * SAKIT KEPALA * RAMBUT GUGUR * HIDUNG KERAP BERAIR SETIAP PAGI * BERSIN SELALU * MUKA BERJERAWAT * MUKA KUSAM / GELAP * PENDENGARAN KURANG JELAS * HIDUNG BERDARAH * PENGLIHATAN KABUR * GATAL-GATAL DI KAWASAN HIDUNG MATA DAN DI SELURUH BADAN.
DI KILANGKAN : AL - MUBARAK MEDINAH SAUDI ARABIA..
KKM NO : MAL 06052468T  
KANDUNGAN: 30 BIJI KAPSUL PER KOTAK
RAMUAN: Herba Terpilih  khas untuk rawatan resdung
ATURAN MAKAN: 1 biji pagi, 1 biji malam* selepas makan.. 
SPECIALITY;
-->MAKAN KETIKA PERLU SAHAJA
-->TAK PERLU BERPANTANG PADA MAKANAN YANG MENGAKIBATKAN GATAL-GATAL
---> TIADA KESAN SAMPINGAN

oh ya lagi satu nak gitau kapsule ni berdasarkan perubatan al-quran dan as-sunnah.. That's why shawal bagi 100% guarantee Penawar(syifa) yang mmg boleh dipercayai. Kapsule warna kuning merah ala-ala antibiotik gituh..tapi ada tulisan halal and resdung. Sebelum makan baca dulu doa yang tertera di kotak tersebut.. JANGAN LANGKAH UBAT NI TAU!! SEBAB TELAH DI BACAKAN AYAT-AYAT AL -QURAN





CIRI-CIRI AL TAQWA RESDUNG ORIGINAL(PACKAGING BARU)

* BOTOL BERWARNA BIRU TRANSPARENT
*PENUTUP BOTOL BERWARNA BIRU BELANG COKLAT DAN ADA LOGO AL MUBARAK
*DI SETIAP KAPSULE ADA TULISAN JAWI "AL TAQWA & RESDUNG"! BUKAN TULISAN RUMI!
*BOTOL LEBIH LEBAR DAN BULAT

oh ya lupa selain itu jugak, shawal ada jual SABUN AL TAQWA RESDUNG AND BEDAK AL-TAQWA RESDUNG.


                           Al-TAQWA BEDAK RESDONG  (PENAWAR SHIFFA)

                                                           
                        
                          HARGA: RM14.90 EXCLUDE POSTAGE RM 6 sm/ RM9 ss

perubatan mengikut al-quran dan sunnah

5 masalah 1 penyelesaian
1)Gatal-gatal dimata
2)Gatal hidung
3)Gatal telinga
4) Kerap selsema
5)Kerap bersin


TANDA-TANDA PENGIDAP RESDONG:-
Sakit kepala,Rambut gugur,Hidung berair,bersin selalu,mulut berbau busuk,muka berbintik hitam,jerawat,pendengaran yang kurang jelas,hidung berdarah,penglihatan kabur,juga gatal-gatal dikawasan muka,telingga,hidung ,mata,dan di seluruh badan.

BEDAK SEJUK AIR AL-TAQWA
amat sesuai untuk muka dan kulit sensitif,Jerawat,Bintik-bintik hitam,Ruam-ruam panas,Gatal kulit dan Resdong.Menyejukkan dan memelihara kulit agar lebih halus,licin,lembut dan berseri supaya kulit tidak menjadi kusam dan segar sepanjang hari.


Cara-cara Menggunakan:-
Goncangkan bedak sejuk,sapukan pada tempat-tempat yang gatal-gatal dan boleh digunakan pada bila-bila masa.

130ml/botol




                                AL-TAQWA SABUN RESDONG (PENAWAR SHIFFA)
                                                              


ini adalah contoh sabun resdung al taqwa berwarna merah..ada pelbagai colour seperti merah,hijau, hitam depends kotak, tapi khasiat sama. cuma ada pelbagai warna
                         
                   HARGA: RM 16.90 EXCLUDE POSTAGE RM 6 SM/ RM 9 SS

perubatan mengikut al-quran dan sunnah


TANDA-TANDA PENGIDAP RESDONG:-
Sakit kepala,Rambut gugur,Hidung berair,bersin selalu,mulut berbau busuk,muka berbintik hitam,jerawat,pendengaran yang kurang jelas,hidung berdarah,penglihatan kabur,juga gatal-gatal dikawasan muka,telingga,hidung ,mata,dan di seluruh badan.

Sabun ini diperbuat daripada 100% bahan semulajadi.Tiada menggunakan bahan2 dari haiwan.

diperbuat daripada
-Buah Tin
-buah Zaitun
-Biji Kurma
-Negelia Stevia
-Zaffaran

Brkhasiat untuk
1) menghilangkan gatal-gatal dimuka dan hidung anda kerana gejala resdong
2)Menghilangkan Jerawat dan bintik2 hitam di muka
3)Sabun ini juga boleh digunakan untuk keseluruhan badan anda dan boleh menghilangkan gatal-gatal dibadan anda

CARA GUNA:-
Sabun muka anda hingga bersih dan sabun kali kedua biarkan buih 2-3 minit baru bilas untuk mematikan kuman hama resdong dimuka

berat bersih : 80grm


harga memang fixed ye..bukan shawal saja-saja menambah ok! dah memang company declare macam tuh.. but kalau nak try set lengkap tak da masalah.. hanya RM56SM/ RM 60 SS include postage!! lagi senang  shawal nak manage daripada belian yang satu-satu sebab agak leceh =,='' actually.. even baki seposen,tetapi baki anda tuh tetap kena balikkan jugak sebab bukan hak shawal..kalau set macam nih mmg dah senang dah..ngam-ngam je pricenye..




saya tahu walaupon al taqwa diselubungi kontroversi, dan saya juga pernah dimaki hamun oleh customer kerana produk ini..tapi maaf buat masa sekarang saya tidak menjualnya lagi..kerna supplier saya tiada stock.. termasuk sabun..i know sabun al taqwa sangat susah nak dapat di kedai..tpi nak buat macam mana, tiada stock..harap maklum..maaf menghampakan kalian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...