Isnin, 26 Ogos 2013

CMCURE: UBAT RESDUNG MUJARAB YANG MELETOPS!!

hello u'olls ok harini shawal nak introduce new product resdung under Felinna Marketing.. CMC namanya..
okay anak-anak sekalian CMC is stand for what?? CMC is short form of curcuma manga cure..haa mesti korang ingat main ingredient dia buah mangga kan? sebab ada word mangga kat situ..hahaha no..no..no.. orang melayu panggil dia kunyit putih..ala pokoknye sama macam kunyit..tapi kunyit biasa yang warna oren tuh orang selalu guna untuk masak.tapi kunyit putih more to medicine..meh sini cheq tunjukkan ghupenyeww y sobonar
                       
haa inilah kunyit putih..bukan halia tau..halia lain

                                                                             


inilah pokonye..lebih kurang macam kunyit oren jugak


Pernah tak jadi macam ni, korang dah Cuba Macam2 Produk Kecantikan? Dari Yang femeys Meletops nokks Sampai La Yang cikai-cikai takat bape hengget tuh.. TAPI TAAKK Jugak Berkesan!
jerawat and jeragat masih bermaharajalela lagi.. makin teruk adalah..Nak Tau Kenapa?

Ok. Ini BUKAN iklan produk KECANTIKAN. Anda Harus Ambil Tahu!
Sebenarnya yang anda gunakan tersebut hanyalah bersifat luaran. 'Ibu'nya masih belum anda lawan iaitu RESDUNG. 

Ya inilah punca sebenar kepada masalah lain espicially kulit. TAPI  jangan lak ingat  RESDUNG adalah 'the only one' punca masalah jerawat ..hmm tak jugak..tetapi yang korang kena ingat mostly  penyumbang terbesar masalah kulit muka& badan berjerawat teruk adalah resdung!! Dan juga harus difahami tidak semua yang tumbuh melata di muka anda adalah jerawat. Ianya mungkin NANAH yang berpunca dari resdung!

Petikan dari artikel UTUSAN MALAYSIA

"Berdasarkan ujian ke atas daging yang dikeluarkan daripada rongga sinus beberapa pesakit resdung, ada yang disahkan penyakit TB, kanser, kulat, virus dan bakteria,''katanya semasa menyampaikan ceramah di Kuala Lumpur, baru-baru ini."

Sudah faham gejala dan AKIBATNYA jika tidak segera merawat RESDUNG anda?
ok macam mana shawal boley interested nak jual product CMC nih..aha alkisahnya apabila customer shawal tanya ada tak ubat resdung yang boleh betol2 merawat resdung sehingga hilang..kebetulan pn.felinna ed fattah ada posting about this product in her page..so shawal pon excited la..apa lagi bila tengok testimoni ada customer yang cakap kulit muka dia jadi makin cantik selepas mengamalkan product nih. hey u'olls tau tak disebabkan resdung kulit muka korang jadi kusam and jerawat manyak!! sebab shawal pon ada resdung..lagilah,  keturunan resdung kut...so  jerawat tuh memang ada cuma tak tahap kritikal  tapi kalau hidung tuh toksah nak cakap..kejap2 tersumbat la..berair la..dulu kecik2 lagi la..selalu sangat kena selsema sampai mata bengkak bengkak macam menangis..padahal alahan sebab selsema jew..

haa sebab inilah shawal nak uar-uarkan pasal CMC sebab shawal tau ramai yang still tak kenal dis product.
                                                                          
                                                                            

APA ITU KUNYIT PUTIH?
Kunyit putih ini mempunyai ciri tertentu, antara lain bintik umbinya seperti umbi jahe dan berwarna kuning muda (krem). Dalam keadaan segar baunya seperti buah mangga kuini dan bila telah diekstrak atau dijadikan bubuk, warnanya tetap kuning muda (krem).
Meski demikian, cuma kunyit putih jenis mangga (Curcuma Mangga) yang tumbuh terbatas di tempat yang bersuhu dingin di Indonesia, yang dapat mencegah atau mengubati kanser. 


KAJIAN DAN PENCARIAN
Umum di Malaysia hanya mengenali kunyit yang berwarna kuning Jingga dan kebanyakkan digunakan dalam masakan dan perubatan. Namun, penemuan Syarikat ini terhadap penggunaan Kunyit Putih masih sangat kurang dan masih tidak ada kajian mengenainya di sini. Menurut kajian yang telah dibuat oleh seorang doktor di Jakarta Selatan (Puskesmas di Kulon Progo) mendapati kandungan dalam kunyit tersebut mengandungi Tianin, Amilum, Kurkumin, Minyak Atsiri, Gula, Saponin, Damar, Flavonoid, dan Protin Toksis. Mereka telah menbuat ujikaji secara farmakologi dan toksikologi pada binatang. Keberkesanannya telah dilihat sendiri oleh doktor tersebut yang menghidap kanser payudara yang hanya dijangka hidup dalam 2 bulan.
Di Kepulauan Jawa (Indonesia), Kunyit Putih biasanya digunakan untuk menurunkan suhu demam, sedangkan di Dayak untuk mengubati batuk darah dan keracunan makanan. Bagi wanita yang sedang menjalani masa nifas, Kunyit Putih berperanan sebagai pembersih rahim. Kunyit Putih juga boleh  dikunyah sebagai pengurang bau nafas. Rebusannya bisa mengubati sakit gigi, pencernaan dan angin dalam badan.
Dengan kandungan aktif yang dimilikinya, Kunyit Putih dapat membantu untuk menyembuhkan
Kanser dan Tumor, Gastrik, Buasir, Radang Kerongkong, Radang hati, Bronkhitis, Tonsil, Kesakitan Haid,Keputihan, Jerawat, Bisul, Diabetes, dan Asma, Darah Tinggi, Strok, Sakit Jantung, Asid Perut, mengurangkan kolesterol. paling superb membantu mengurangkan ketagihan merokok serta menurunkan paras nikotin dalam badan! hebat kan??

MENGAPA KUNYIT PUTIIH?
Syarikat ini memilih untuk menghasilkan kapsul kunyit putih adalah bagi merawat kanser yang mana umum mengetahui kanser mencatatkan peratusan yang tertinggi di Malaysia. Seperti mana yang kita tahu, terdapat banyak jenis perubatan yang dicipta bagi merawat kanser tetapi tidak semuanya berkesan. Penemuan ini ternyata membawa khasiat yang sangat bagus untuk merawat kanser dan yang paling terbaik adalah ianya bukan sahaja dikhususkan untuk merawat kanser tetapi kandungan khasiat kunyit putih itu sendiri dapat merawat penyakit lain seperti: 
  • membantu menyembuhkan masuk angin, dan sakit perut
  • menghilangkan kulit lebam akibat luka
  • menyembuhkan penyakit kanser
  • membantu menyembuhkan penyakit tumor
  • mencegah kerosakan sistem rahim, membantu mengurangi berat badan (sangat bagus bagi anda yang sedang diet)
  • menyembuhkan asma dan sesak nafas
  • mampu menghentikan pendarahan, sebagai sumber antioksidan alami
  • membantu merangsang produksi sel darah merah, menyegarkan kulit dan menyihatkan badan secara alami
  • mengurangkan resdung dan bau mulut yang berpunca darinya.
RINGKASAN PRODUK

Bahan ramuan dalam kapsul:

 1. Kunyit Putih, Kunyit Gajah, Halia Bara, Bunga Inai Merah (hanya menggunakan campuran semulajadi)
 2.  RIP (Protein inacting ribosome) fungsi:

                  a. Keupayaan untuk melumpuhkan pertumbuhan sel-sel kanser.    
                  b. Dapat susut sel-sel kanser tanpa merosakkan tisu sekitarnya.     
                  c. Menghalang pertumbuhan sel-sel kanser.


 3. Bahan-bahan antioksidan, mencegah kerosakan kepada gen.3. Anti-Curcumin(anti-radang) 
  sebagai contoh : iaitu Arthritis(Radang Sendi) , Keradangan Colon (kolitis Colitis), radang paru-paru                (bronkitis), keradangan sinus (resdung), kemudian terdapat satu lagi penyakit yang melibatkan keradangan      tetapi nama yang sedikit berbeza adalah ekzema, yang merupakan keradangan kulit, ashma, radang saluran pernafasan

Khasiat Kapsul Kunyit Putih :

i. menbantu mengurangkan paras nikotin dlm badan
ii. Mematikan perkembangan kanser (Termasuk tanda awal HIV);
iii. Mengatasi masalah kewanitaan (Keputihan dan haid yang tidak teratur);
ii. Menurunkan berat badan keterlaluan;
iii.Melancarkan peredaran darah;
iv.Mencegah Barah Angin; dan
v. Mengurangkan nafas berbau dan sakit gigi.

Larangan penggunaan kepada:

 1. Mengandung atau merancang untuk hamil
 2. Belum akil baligh/ kanak-kanak
 3. Pesakit buah pinggang

CARA PENGAMBILAN

Kami mengesyorkan supaya anda,para pelanggan kami mengambil 2 biji sehari untuk mendapat keputusan yang elok di kemudian hari. In sha Allah.
1 biji di pagi hari,selepas makan.
1 biji di malam hari,selepas makan.
Minum bersama segelas air suam

TAKE NOTE!: Kesan awal penggunaan mendapati pengamal akan sering merasa lawas untuk membuang air, pening dan rasa lesu. Ini adalah proses awal nyahtoksid. Untuk mengurangi pening dan rasa lemas, pengguna Kunyit Putih disarankan mengambil makanan yang bergizi dan vitamin secara teratur serta banyakkan minum air putih. 

jangan risau this product dah ada kelulusan KMM tau..buktinya
so kalau korang nak beli and nak merawat masalah redung anda for long term..apalagi cepat2 WHATSAPP/SMS  011-12736727 or inbox dekat page A-dha Beauty &Felinna Beauty sekarang.. insyallah apabila "ibu" penyakit masalah kulit muka anda dihapuskan..maka tiadalah masalah jerawat,hidung berair or jeragat ,nafas berbau semua tuh..
full pack  60 kapsule rm 85sm/ rm 90 ss include postage.. half pax 30 kapsule rm 45only

kat sini shawal sertakan sekali  testimoni-testimoni yang berjaya..checkidout!!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...