Khamis, 25 September 2014

DALAMAN &LUARAN BODY MANTOPP DENGAN WOMAN LOVE!


Assalamualaikum..



Ada satu cerita saya nak share daripada posting terdahulu di FB page mamadil@beauty sara HQ.. kisah sorang akak yang sudah berkahwin..ini bukan blog nak cerita lucah ya..hanya sekadar info khas untuk wanita di luar sana yang turut mengalami masalah seperti berikut..  ABAIKAN CERITA AKAK DI BAWAH JIKA TIDAK ADA KENA MENGENA DENGAN ANDA. (Nama & gambar beliau dirahsiakan atas permintaan)
                                                             ■■■■■■■■■■■■■■■■■

" Akak pendekkan ceritalah ya dik. Bukan akak nak aibkan rumahtangga sendiri tau. Tapi akak sebelum ni seperti ramai wanita di luar sana. SEBAB TU AKAK NAK SHARE. SAYANGI DIRI SENDIRI SEBELUM SI DIA BERUBAH ARAH. Kulit makin kusam itu boleh diterima lg. Tapi bab dalaman tu.. yang atas kendur. pantis tu dah mcm2 warna keluar. Ada juga berbau hanyir dik. Tapi buat tak tau je.. kononnya suami aku tetap sayang aku.. 
Ye.. memanglah syg.Tapi bab tu depa pendam.nak bagitau kita takut kita terasa hati.melenting pulak. 
Satu hari tu akak jumpa diary phone dia. serba salah.. nak baca ke tidak. Eh isteri kan..apa jadi pon tekan jugaklah. 
Satu baris ayat yang akak tak akan lupa sampai bila2..
" KADANG2 RASA LOYA. ADA LENDIR & BAU..MCM TEROWONG
Jantung akak rasa mcm nak gugur. tapi air mata yang jatuh dulu. Tapi akak bersyukur la sekurang2nya dia luah kat phone tu. kalau luah kat ppuan lain mcmana… Tak nakkkkkk 
Lepas tu akak fikir2 sampai stress apa aku nak buat. Produk apa aku nak telan. Sebelum ni dh mcm2 produk beli. Bnyak mana dah habis duit. kesan tak seperti yang digembar gemburkan pon. 
Tengok iklan MAMADIL@Beauty Sara ni kat fesbuk. Dalam hati kata ermmm sama je kot dgn banyak produk bersepah sepah tu. Tapi akak tetap ikut setiap hari testimoni terbaru yang BS share. 
Try jugaklah beli sekotak…………….dan selepas itu berkotak kotak..
Kenapa? sebab suami cari tak tentu masa. Tak nak la cerita lebih2. Yang pasti memang LUAR BIASA! 
Panjang jugak cerita akak walaupun dah dipendekkan ahaha TQ MAMADIL@ Beauty Sara
. p/s: Lagi cun melecun bila guna sekali dengan set skincare Beauty Sara memang best giler 

                                                       ■■■■■■■■■■■■■■■




WOMAN LOVE MAMADIL, agen kecantikan,agen kesihatan,agen kesuburan,agen detoks,agen tenaga extra,agen khusus untuk wanita,agen suami malas keluar rumah, agen sang isteri menggoda suami dia! hahahaha  Okay lah for your information, woman love dihasilkan dari kolagen tumbuhan utk mencerahkan kulit, bukan dari kolagen laut.kolagen laut kebiasaan pengguna akan alami kegatalan selepas guna mungkin dari penyakit resdung yg ada & sebagainya. WL juga mengandungi Vitamin C khas untuk kecantikan kulit padat, mampat & halus hingga ke hujung jari kaki. Selain itu WL juga mengandungi pueraria mirifica khas utk keanjalan payudara & susu ibu bertambah byk & pekat. WL juga mengandungi bahan yg paling penting iaitu MANJAKANI khas utk merawat masalah kewanitaan, ramai pengguna yg sudah mengandung sejak mengambil WL, selain itu woman love juga mngandungi KACIP FATIMAH yang memang terkenal herba traidisi untuk mengekalkan kecantikan dalaman wanita sejak dahulu kala lagi.


tapi jangan risau woman love tidak rasa pahit, rasa masam manis,,macam gula2 serbuk oren itu..bukan macam jamu yang pahitt itu yaa..Rasa buah2an ini juga adalah salah satu agen utk anda senang membuang & tidak sembelit lagi.

" Kanser usus berpunca dari sembelit @ membuang tidak lawas & sisa2 najis yg tidak keluar normal.Lama kelamaan ia bertukar menjadi sel2 kanser" -Dr.Rahmah Klinik Adnin K.Terengganu.
                                                                       


1)Siapa yg boleh ambil WOMEN LOVE? 
- Wanita belum berkahwin 18 ke atas.
- Wanita sudah berkahwin khasnya yg sudah beranak pinak.
- Ibu menyusu & dalam pantang (pastikan bayi telah sembuh dari jaundis)
- WANITA SAHAJA.

2)Apa pantang larang Women Love?
-Pantang untuk IBU MENGANDUNG SAHAJA
-Kami syorkan elakkan ais & minuman berkafein kerana ianya melambatkan proses perubahan.

3)Harga & Cara penggunaan:
Women Love RM140sm RM150ss mengandungi 30sachet dalam satu kotak. Ianya tidak perlu dibancuh air. Hanya koyak sachet & terus tuang ke atas lidah. Rasanya serbuk buah2an yg sangat sedap. Tidak ada rasa herba @ pahit.
Boleh diambil 1sachet sehari sebelum makan. Jika inginkan kesan yg lebih optimum, ambil 2sachet sehari & pastikan pengambilan AIR PUTIH yg banyak setiap hari. Ramai yg tidak tahu, sebenarnya AIR PUTIH ialah agen melembut & melembabkan kulit.

4)Orang yang ada penyakit seperti kencing manis @ darah tinggi @ tiada rahim @ fibroid @ tirod @cyst  boleh ambil tak WL?
- Boleh dgn syarat pastikan pengambilan air putih yang banyak setiap hari. dan makesure dapat kebenaran doktor dulu ya..apa2 consult dengan doktor  terlebih dahulu.
- Mulakan dengan 1sachet sahaja. Bila rasa selesa boleh consume 2sachet sehari. Terpulang mengikut kehendak.

5)Orang belum kahwin boleh ambil tak? saya tengok mostly testimoni yang dah berkahwin,,hee?
-boleh awak, tak ada masalah as long as awak perempuan..seawal 20 tahun boleh ambil woman love..sampai umur 50 tahun ke atas pon boleh tau..maintain awet mudaa gituh


6)makan woman love boleh ambil perancang? sebb menyuburkan..hee saya merancang keluarga.
ya digalakkan ambil perancang atau pkai alat pencegahan kehamilan kalau anda jenis merancang keluarga.. almaklumlah makan woman love kalau yang sudah berkahwin hmm memang merapatkan sangat2 hubungan suami isteri.

7)time period boleh makan woman love?
kalau ikutkan memang boleh tetapi most of my customer cakap period jadi lmbat atau period jadi sedikit awal2 kena period.. so nasihat saya kalau anda PERIOD NORMAL TAK PERLU AMEK WOMAN LOVE, DAH KERING BARU AMBIL WOMAN LOVE.. PERIOD TAK NORMAL MACAM SENGUGUT KE  3 BULAN SEKALI PERIOD...YES DIGALAKKAN AMBIL WOMAN LOVE UNTUK KURANGKAN SAKIT SENGUGUT ITU

8) Saya nampak tua sebelum usia,kulim kusam badan tak bermaya bolehkah saya ambil woman love?
ya boleh fyi, woman love adalah supplement anti aging juga. inshallah  makan dengan betul anda dapat hasil terbaik.

9)saya baru lepas bersalin and dalam proses berpantang, boleh ambil woman love??
ya boleh awak, sebaik sahaja berpantang..hari pertama dah boleh ambil woman love daa.. sangat membantu mempercepatkan recover luka bersalin itu.

10)kalau nak ambil dengan suplement lain macam jamu boleh?
boleh tapi jarakkan 3 jam ya.. nak makan dgn susu rizqi ikut schedule ini


11)saya peminum tegar coffee, tak boleh elak coffe pagi2 mesti minum tapi makan woman love tak boleh minum coffe kan?
okay sedia sudah maklum, coffe ada bahan active yang akan mengurangkan absorb collagen dalam tubuh anda,tapi kalau kes macam ni, anda minum coffe pagi, makan woman love malam sebelum tido ya..muktamad.

12)Women Love ada KKM & HALAL tak?
- Alhamdulillah  ada sijil HALAL dan untk kkm woman love diklasifikasi sbg makan tambahan bukan ubat2tan atau skincare jadi tidak memerlukan nombor notifikasi atau MAL. BOLEH LIHAT SRCEENSHOT EMAIL produk mamadil mendapat sijil MESTI kerana pengeluar produk mamadil adalah team pharmasi y bertauliah (MEDIKEL) y mempunyai kilang bertaraf gmp

13)Woman love ada jual ditoko jamu@mydin@giant tak?
TIADA. KALAU ADA ITU PASTI TIRUAN..sila beli daripada agent sah sahaja..saya salah seorang agen sah MAMADIL.

14)Ibu mengandung kenapa tak boleh makan? ibu pangtang@ breastfeed boleh makan tak?
-KERANA KANDUNGAN WL ADALAH CAMPURAN HERBA, tidak digallakn kerana campuran herba panas boleh effect bayi dalam kandungan, plus campuran manjakani dikuatiri menyebabkan otot rahim anda menjadi ketat dan menyukarkan proses bersalin normal. ibu bf atau berpantang boleh makan utk merawat luka bersalin dan membanyakkan susu badan ibu tapi SELEPAS ANAK BEBAS DEMAM KUNING.

15) Kenapa Anti Aging Supplement@semua produk makan MAMADIL jika sanchet 

terbuka @ tumpah dibiarkan lama..ia tak dihurung semut? .
.
KERANA: Kami TAK GUNAKAN GULA sebagai pemanis. Kami gunakan DEXTROSE. 

Sgt bagus & selamat tp bahan mentahnya sedikit mahal. .Oleh kerana itu,bila ada yg 

bertanya kenapa produk MAMADIL mahal sikit? Sbb utamanya ialah..KAMI TAK GUNA 

BAHAN KANDUNGAN TANGKAP MUAT. .
.


"Sy sendiri sbgai pengasas produk nak gunakan produk sy, tak mungkin sy ambil sesuatu 

yg bahayakan kesihatan sy. InshaAllah. "- Pn. Dila Mubarak. Founder Mamadil Slim&Beauty.



16)SAYA TAKUT NAK GUNA MAMADIL. RAGU2 PUN ADA.
Sbb sy tgk testimonials 


cakap kesannya cepat sgt. Betul2 meragukan, mungkinkah ada bahan terlarang? 

Dan produk ni BETUL ke dikilangkan di Malaysia bkn dr Thailand@|ndonesia?😕 .

..Terima kasih puan yg bertanya. .

Setiap produk keluaran Mamadil, Puan Dila Mubarak founder Mamadil org pertama yg test

ya. So kalau ada bahan terlarang dia org pertama yg sendiri cari penyakit. .

..📌Mamadil TAK PERNAH BERI JAMINAN produk kami beri kesan yg cepat. Ia

bergantung pd penerimaan bdn individu. Tidak mustahil juga produk kami beri kesan yg

cepat krn kami tak gunakan bahan ala kadar. .
..
📌Puan blh kira sekotak Women Love RMl40 30sachets. 1 sachet harganya hampir RM5 .

Itu bermakna bahan yg kami gunakan berkualiti tinggi & sudah tentu mahal harganya. Jd

tidak hairanlah hasilnya setanding harga.


📌Harga bkn diletak sesuka hati ya. Sb itu puan2 blh tgk dipasaran ada harga yg cukup 

murah, Sederhana & mahal. Mamadil tak gunakan gula dlm produk kami. Mamadil gunakan 

dextrose. Apa itu dextrose? Puan blh rujuk gambar berikut🏻 .


📌Gambar2 berikut adalah bukti produk Mamadil dikilangkan di Malaysia. Jika produk ini 

dikilangkan luar  Malaysia, tidak mungkin staff2 kilang berpakaian & bertudung spt gambar 

di bawah ya & Iebih jelas wajah  mereka semua wajah Melayu Islam. Produk Mamadil 

💯keluaran BUMIPUTERA. 🏻🏻🏻
.  
Paling penting: 📌Produk Mamadil 100% LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia dan dapat sijil MESTI





CERITA SETERUSNYA..



















                                          


                                                            










































OKAY..dah puas baca testimoni?? hee ada bnyak lagi tapi saya xlarat nak upload share semua...testimoni ni semuanya daripada customer ya...tiada paksaan dorang bagi feedback sukarela..bukan edit bagaih.. pengasas kepada produk ni pn dila mubarak..memang cun orangnya body selim melim even anak 3..kulit toksah cakap laa gebu flawless oihh...sy yang anak dara ni pon kalah..fuhh jeless gua nokk! apa nama produk hot ni..jap, namanya MAMADIL@BEAUTY SARA WOMAN LOVE( WL) all in one semua ada nak selim, nak ketat n tegang atas bawah, nak gebu gebaskn kulit...semua boleh try hanya dalam satu produk sahaja...simple n cepat kan? x payah amek bnnyak benda dalam satu produk...  makan woman love ni boleh shape kan body awak...even kalau dah kurus..bagi mantopp lagi..ada orang kurus keding,,tak lawa aihh...ni yang nak body macam che ta uh
hurmm saya nak try tapi takut ada side effect lah..ada KMM X? HALAL X?? INI JAWAPANNYA
WOMAN LOVE ADALAH SEJENIS MAKANAN TAMBAHAN JADI IA TIDAK MEMERLUKAN NO NOTIFIKASI DRI KKM HANYA PRODUK SPERTI SKINCARE ATAU UBAT2 SAHAJA Y PERLU ADA NO KKM MACAM MAL @NOT 


masalah ekzema n gatal pon boleh solve dgn consume woman love boleh guna dengan sabun collaloe  untuk hilangkan masalah gatal-gatal





see wl boleh turunkn berat badan tau..sis ni dh makan 3 kotak turun 10kg!!

hee biar gmbar yang berbicara, saya xnak cakap lelebih.. saya yakin ramai wanita di luar sana mengalami masalah

 MUKA TEMBAM SEMANGKUK

 BODY KEMBANG 
 KASARNYA KULIT 
 DADA KENDUR 
 MISS V LONGGAR & TAK BERSIH 
 MACAM2 MASALAH 

Dah try macam-macam produk tapi tak berhasil..duit pon leburr...apa kata u'olls bertukar kepada MAMADIL .supplement ada, skincare pon ada, nak tau rasanya macam mana, try sendiri ya..
semua wanita boleh try tak kira anak dara, mak orang, andartu or grandma semua..tapi..tapi lelaki tak boleh..termasuk yang spesies dua alam tuh...sebab apa? the main ingredient manjakani..lelaki x sesuai..lelaki kena tongkat ali baru ngam..kuikuikui..Owh yaa nak tambah ada jugak yang berjaya pregnant setelah mencuba woman love tau..haa see that memang power produk ni..serba boleh 



FUNGSI UTAMA PRODUK:
✔ Untuk kecantikan kulit seluruh badan.Cerah.Gebu.Berseri.
 LAIN-LAIN KELEBIHAN: 
Mujarab menghilangkan jerawat/bintik2 halus terutamanya di belakang badan & lengan.

✔ Ketiak sangat cerah,bersih & tidak kembali gelap.

✔ Kulit sangat halus & licin.

 Kulit cerah sekata.

 Memudarkan parut.

 Bentuk badan semakin kemas&menarik.

✔ Membersihkan “dalaman” wanita.

 keputihan keluar di awal pengambilan. Semakin hari semakin bersih & bersih.

 Mujarab untuk merapatkan rahim.

✔ Melancarkan period.

 Mencantikan payudara & punggung.

 Semakin cantik & menarik dengan pengambilan yg konsisten.

INFO PRODUK:

 Harga RM140(sm) RM150(ss).

✔ 1kotak mempunyai 30sachetx5g.(tahan sebulan)

🌸CARA MAKAN WOMAN LOVE🌸
📌2 mgu pertama amek 2x sehari, skli pagi before breakfast..skli malam before tido.
📌slepas 2 mgu pertama
1x sehari je..makan b4 tido/b4 breakfast..
📌koyak n tuang dalam mulut..xperlu bancuh dgn air..selepas tuh if nak minum air masak ya boleh..tiada masalah.
📌 elak kafein+ ais
📌minum AIR MASAK 2LITER keatas sehari ya..untuk cepatkan absorbtion.
📌klu.serasi.dgn diri anda..dlm seminggu dh ada kesan positive😊😊😊

NAK ORDER WOMAN LOVE MAMADIL?

WHASSAP 011-127367272
WHASSAP 011-12736727
WHASSAP 011-12736727
SIS SHAWAL
 
ATAU BOLEH INBOX FB SHAWAL MAMADIL @SHAWAL MAMADIL II. utk testimoni dan maklumat lanjut BOLEH TERUS KE INSTAGRAM MAMADIL BEAUTYSARA. ONLINE SIS SHAWAL BANYAK UPDATE DI INSTAGRAM





P/S; NAK BACA PASAL SKINCARE BEAUTY SARA YANG BOLEH WAT KULIT LICIN GEBU BEBASS BOLEH GI ENTRY SAYA YANG NI---> kulit-licin-gebus-gebass-dengan-beauty.html

nak bace tentang slimming love baca di entry ini===>slimming-love-mamadilbeauty-sara-pasti.mengancam nak oii


nak baca susu rizqi boleh pergi ke posting SUSU RIZQI SUSU BERHANTU


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...