Ahad, 17 Ogos 2014

CAT RUMAH,KERETA MUDAH & CEPAT DENGAN PAINT ZOOM SPRAY!


                                                  Assalamualaikum
Selamat hari raya aidilfitri  to all my readers..okay kali ni shawal nak jual benda yang pelik..i mean benda yang jarang orang jumpa tapi satu keperluan juga kan..terlebih dahulu semuanya via online ya.. don't ask me to order by hand! lagipon saya bukan di kuala lumpur..dont worry saya xpernah tipu customer saya..kalau betul barang rosak kami akan ganti dengan yang baru...tpi makesure betul laa jangan tipu pulak..aipp..aipp..

time nak raya haritu saya tengok mak saya terbongkok-bongkok mengecat rumah..dalam hati memang kesian..tapi saya tengok jaa..sebab saya tak minat  hahaha tak guna punya anak! tapi tu la kalau awal2 saya tau benda ni wujud..dah lama saya belikan untuk mak saya..tapi malangnya kerja mengecat dah settle baru ku jumpa benda alah nih..hampehhh!!


INI PIC LATEST BOLEH GUNA DUA-DUA JENIS CAT AIR & CAT MINYAK... GUNA WAYAR(DIRECT CURRENT) ..BUKAN BATTERY


haa kalian pernah tengok tak benda alah nih..okay ini namanya paint zoom spray! ada moto, ada nozzle panjang and ada botol spray..seyesly benda ni sangat senang nak handle..tuang je cat yang korang nak dalam botol putih tuh..then tutup ketat-ketat..sangkut dekat bahu,then on suis, halakan botol putih spray tuh dekat bahagian yang anda nak cat.. spray laa dekat mana-mana dekat kereta,kerusi meja,kayu,besi haa dekat muka pon boley!! lagi 1 noozle new version nih besi ya..so boleh guna untuk cat minyak, kalau version dulu just cat air sahaja..tapi yang latest cat minyak pon boleh

kelebihan guna paint zoom spray ni of course lerr :

  • kecil,easy handle and senang nak bawak kemana-mana
  •  menjimatkan masa mengecat korang..sangat cepat..dush..dush..dush
  • semburan cat rata & sekata..tak perlu ulang banyak kali
  • tak da sakit pinggang or patah tengkuk sebab nak cat lelama
  • tak perlu risau cat tumpah kena baju
  • orang perempuan atau orang pemalas pon boleh mengecat guna paint zoom spray nih
  • tak payah pening pale nak cairkan berus bila cat dh keras.sebb tak guna berus pon
  • tak ada masalah keraguan berus babi..sebab TAK GUNA berus pon..guna pump spray je
  • multiple function..tidak terhad untuk mengecat..nak sembur nyamuk,nak siram bunga,nak basuh kulat dekat tiles dinding, nak sembur racun dekat pokok pon boleyy!!
  • Semburan boleh laras ikut keselesaan masing2  kecik besar laju halus..layann       
  • boleh guna untuk cat minyak, let's say korang nak guna untuk cat kereta pon boleh..                                                                                                                                                                                                                                                      



see that aweks cun pon boleh mengecat tau!
                                     
ni bukti orang kita  guna..cool je abang manis ni..sekali pandang mcm ex-classmate diploma saya muiz a.k.a modengg keh3

untuk pasaran asia product ni kilangnya made in china ya..tpi dy product USA..kalau prior made in USA dah berapa pulak harganya ..tapi jangan risau  laa tetap berkualiti..alaa macam iphone korang tuh..jenama iphone..tpi kalau dekat asia ni tetap made in china jugak kan... Guarantee 1 bulan dari tarikh pembelian anda... ini bukan laptop ya guarantee sampai setahun..selalunya kalau rosak ke or tak boleh guna..memang awal2 equipment nih akan tunjuk perangainya...jadi lepas beli terus test guna okayh..jangan simpan dalam almari smpai setahun! kalau x boleh guna sia-sia jer beli... bukan boleh jadi pekasam pon oihh..satu botol spray tuh boleh fill up untill 5 litre liquid...if korang nak tengok tutorial boleh click dekat youtube nih..search je paint zoom spray..melambak keluar..this is one of  example

MAAF NOW SAYA DAH TAK JUAL LAGI SEBAB SUSAH NAK DAPATKAN STOCK, HARAP MAKLUM...ENTRY INI SEKADAR INFO UNTUK ANDA SAHAJA, SEBAB DAHULU YA SAYA MEMAMG JUAL. latest version paint zoom spray! cat minyak dengan cat air pon boleh!! nozle besi bukan nozel plastic!! barang pon berkualiti bukan cikai2 ya  yang hat pakai dua tiga hari..esok lusa terus jahanam...no..no.no.. tapi kalau beruk, gajah yang guna x mustahil jugak jahanam teruss..Okay u'olls jangan ragu-ragu, jangan segan-segan nak guna, sangat berguna untuk kehidupan anda..tak caye meh angkat satu mehh =)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...