Isnin, 26 Januari 2015

BODY SAYA PAPAN, SAYA NAK GEMUKK!!

                                                                   Assalamuailaikumm


hahahaha kalau korang google ubat nak kuruskan badan memang berduyun keluar kan...cakap je,dari pil,jamu,juice,supplement,yang botol, yang dalam balang,yang shake..memang melambak-lambak..sampai naik juling mata nak pilih...tapi jarang kita jumpa ubat atau pil untuk gemuk kan badan....so sebagai penjual produk kecantikan saya tak nak bias la..i prefer win-win situation..sebab objective i nak tolong semua orang dengan produk yang i jual..bukan certain golongan  sahaja  ya..tapi memang ada tau keturunan yang memang jenis kurus even makan satu kawah pon tetap badan tak gemuk..hahaha maybe dia ada saka or dia memang macam tuh..or mungkin dia tak baca bismillah so syaitan makan dengan dia kut?? hahaha sengal dowh!!.. jujur saya sangat jeles dengan ayah saya sebab dia memang jenis keturunan kurus..kalau saya masak lauk kesukaan dia kurma ayam atau kari ayam..sampai 3 kali dia tambah!yang tak boleh blahh ciap berebut dengan saya lagi nak lauk ayam uh..adoiihh ayah..ayah..siapa yang kanak-kanak sebenarnya nih?? tapi sayanggs gene kurus tuh tak melekat dekat saya..saya dapat gene gemuk and gene resdung lak..haiyoo sesal separuh nyawa weyh..ape ley wat nakk..terima je la takdir nih..hmm maybe there's silver lining for me..whos knows huh? tapi ada hikmah disebabkan penyakit resdung  saya nih jugak lah saya getting involve in online business nih..heeee


okay vitamin gemuk yang saya jual ni namanya VITAMIN B-COMPLEX WEIGHT GAIN..senang panggil  pil gemuk je...harga mampu milik..yang penting selamat sebab dy combination beberapa vitamin..haa thay why panggil B-complex..ada 3 jenis vitamin awak kena makan serentak...ahaa ada siapa-siapa yang melalui masalah berikut tak??


Terlalu Kurus???


Telah mencuba perlbagai product untuk menaikkan berat tapi hampa....

Kini dengan adanya Pil Gemok, anda tak akan menghadapi masalah lagi ;)
Kini, kami memperkenalkan pil gemuk bagi yang nak menggemukkan badan



kata supplier saya===> Bagi yang nak naikkan berat badan... memang saya suggest sangat-sangat supaya ambil pil ni... sebab dah banyak customer saya dah berjaya mendapatkan berat badan yang ideal... 



Keterangan :

♥ Ramai orang nak ubat kurus, tapi jangan lupa ramai juga yang nak gemuk kerana badan kurus macam lidi. Pelbagai panggilan di berikan pada mereka yang kurus seperti papan sekeping,lidi,dan bermacam-macam lagi.


♥ Orang kurus sangat akan menyebabkan penampilan diri tidak menarik dan sukar untuk berfesyen, muka cun melecun pun jika badan kurus kering akan merosakkan penampilan diri.macam orang sakit lak..lagi-lagi kalau cengkuk.



KELEBIHAN VITAMIN B COMPLEX:

-UTK MENAMBAH BERAT BADAN
-MENAMBAH TENAGA
-MENAMBAH SELERA MAKAN
-DALAM SEBULAN BERAT BADAN SEMAKIN BERISI
-MENGANDUNGI VIT A,B,C DAN D
-SEBOTOL MENGANDUNGI (3PIL BERLAINAN)
-SESUAI UTK 15 TAHUN KE ATAS



CARA MAKAN : 

Amalkan makan 3biji (ketiga-tiga jenis) seharisekali selepas makan..

CARA MAKAN 3KAPSUL AMBIL 1 ATAU 2X SEHARI SELEPAS MAKAN 


so orang kurus lidi tak payah nangis tepi bucu katil...ni kekwal nak tunjuk ghupe vitamin ajaib yang boleh naikkan berat badan awak...


HARGA RM 50 SM/ RM 55 SS..90 BIJI( TAHAN SEBULAN..SEBAB DALAM BOTOL ADA 3 JENIS VITAMIN)

LELAKI & PEREMPUAN BOLEH MAKAN..Kalau dah berisi badannya,then berhenti makan akan kurus balik tak?? hmm rasenye tak..melainkan kalau awak ada sakit kronik..atau awak sangat stress..hati gusar memanjang..memang cekeding laa...

                nak tengok testimoni tak??










okaylah..berminat nak order?? boleh wassap saya di 011-1273672 fast reply....
halal ya vitamin nih.. dont worry..tq for readings peeps! ^_^

SLIM LOVE MAMADIL@BEAUTY SARA PASTI MENGANCAMM NAKK OIH!

                                                                   Assalamualaikum..
                                                                       

Semakin hari semakin best pulak saya berjual produk MAMADIL nih..boleh dikatakan ada je order yang nak produk beauty sara, tak kisah lerr skincare, woman love  sabun..or foundation dia..for your information, cust yang dah beli dengan saya kata, foudation dia best...tak melekit,tak berminyakk...cream malam dia pon wangii je.. alhamdulilah i'm so happy setidak-tidak saya dapat menolong sedikit customer saya menyelesaikan masalah mereka.. seperti yang saya katakan pada entry lalu, saya tak recommend sangat produk MAMADIL@ kepada student macam saya ni..sebab apa sebab produk ni agak mahal jugak laa..kalau awak anak orang kaya tak kisah..so kalau supplement nak repeat order tuh pon pikir dua tiga kali jgak..tapi kalau golongan wanita yang bekerjaya okay je sebab anda dah ada pendapatan tetap..so tak beban sangat..

tapi bukan tak boleh langsung ya untuk student2 macam saya..boleh nak try ikut kemampuan masing-masing..saya pon student jugak awak..so saya sangat faham masalah kita lebih-lebih lagi melibatkan financial nih.. tapi kalau krim malam beauty sara yang RM 160 uh kalau dipikirkan save jugak sebb boleh tahan 6bulan kalau awak jenis penjimat..awal2 memang mahal..tapi berbaloii..alah membeli menang memakai...terpulanglah pada kalian..ada budget lebih apasalahnya melabur untuk diri sendiri?? ye tak?? kepuasan diri juga..tapi tiada paksaan untuk membeli okayy..

bagi mereka yang bertanya kenapa produk MAMADIL@BEAUTY SARA MAHAL SANGAT??

==> INI JAWAPANNYA..ANDA CUBA DULU PRODUK MURAH DENGAN CUBA PULA PRODUK MAMADIL@BEAUTY SARA..BANDINGKAN...JAWAPANNYA ADA DI SITU..

Lagipon HQ dah tetapkan harga macam tuh dear..saya yang jual ikut je laa..kalau anda survey pon lebih kurang je..tak ada yang jual murah bawah rm 100..sebab system bawah beauty sara ni sangat adil..tak mahu ada permainan harga antara penjual dan nak jaga kualiti produk mereka.

so disebabkan ada yang dah bertanya dengan saya tentang produk terbaru SLIM LOVE yang baru dilancarkan..so saya nak ambil peluang ini nak introduce dekat u'olls sementara harga masih murah..sebabb kalau HQ dah nekkan harga lagi mahal nanti..Saya dulu pon beli Woman love awal-awal keluar rm 89 shja..now dah tak dapat rm 140 jugak..so saya predict sama juga dengan kes SLIMMING LOVE nih...so pada yang nak mencuba..hurry up u'olls!
                                                                         






PRODUK KURUS TERBARU PERTAMA DI MALAYSIA dari M A M A D I L slim&beauty 

(dulu dikenali dgn nama Beauty Sara) 

   SLIM LOVE

HANYA KOYAK. TELAN. KURUS! (Serbuk rasa buahan)

X perlu bancuh

X perlu telan pil

X perlu sapu losyen

X perlu buang masa.

DISKAUN 10% untuk batch pertama sahaja iaitu 500 unit. Seperti produk M A M A D I L 

sebelum ini, 500unit licin dalam masa 2-3hari sahaja.

Anda boleh lihat gambar2 di bawah. PERMINTAAN yg sangat2 tinggi & testimoni sudah 

terkumpul sebelum produk dilancarkan lagi.(kami berikan sample kepada 

mereka)


                                                                         

HARGA PROMOSI: RM180 SM/ RM 190 SS (30sachet) HARGA ASAL RM
230SM/RM240SS


Hanya koyak & tuang atas lidah.

Boleh di ambil 1sachet sahaja sehari. Jika ingin kesan yg lebih cepat, boleh diambil 2sachet 

sehari.

===================================

PANTANG LARANG: Wanita Mengandung. Elakkan minuman berkafein&ais utk kesan 
terbaik. 

===================================

Kelebihan SLIM LOVE?

SLIM. BODY SHAPE. BEAUTY SKIN.

Kelebihan: Tidak perlu bancuh. Koyak & tuang atas lidah. 3kelebihan utama: Kurus cepat, 

badan terbentuk & Kulit putih cantik. TIDAK CIRIT. Boleh diambil oleh LELAKI & 

WANITA.


APA BEZA SLIM LOVE DENGAN WOMAN LOVE🤔

💘FUNGSI💘
💃Slim love sejenis boaster dimana ia mempercepatkan proses pembakaran lemak especially yang nak kuruskan 
badan selepas bersalin.
💋Woman love sejenis jamu moden atau perapat utk menjaga kecantikan dalaman wanita serta membantu masalah y berkaitan dgn wanita eg: cyst, keputihan, miss v longgar, period tak teratur, susah nak dapat zuriat, Cik B kendur.
.
.
💘SIAPA BOLEH GUNA💘
💃Slim Love: Lelaki dan perempuan seawal 18 tahun ke atas
💋Woman love: HANYA perempuan seawal 18 tahun ke atas sahaja
.
.
💘BAHAN UTAMA💘
💃Slim love: Garnicia Gambogia,
🍞fiber 🥚White Kidney Beans Extract🌾 Beta Glucan
Inulin FOS 🍒Acai berry 🍓Mixed berry
💋Woman love: 🌱kacip fatimah
🌰manjakani 🌿Pueraria mirifica
🍊vitamin c 🍎 Plant Collagen .
.
.
💘HARGA💘
💃Slim love: rm 180 sm/rm 190 ss. Normal: rm 230 sm/rm 240 ss
💋Woman love: rm 140 sm/rm 150 ss. Normal: 148sm/rm 159ss
.



SAYA NAK CONSUME DUA-DUA WOMAN LOVE & SLIM LOVE BOLEH TAK?

Boleh..tak da masalah.amek SLIM LOVE (boleh up metabolisma kita di awal 

permulaan hari)pagi sebelum sarapan..dan WOMAN LOVE  sebelum tidur. (nutrient 

senang absorb dalam badan time tido).





INFO SLIM LOVE.
SLIM. BODY SHAPE & BEAUTY SKIN. 3in1.
Slim Love 99% kandungan dihasilkan dari serat buah2an original, kerana itu teksturnya sedikit kasar. Bukan extract yg telah dicampur dgn bahan lain. Jika extract ianya lebih halus berdebu & kesannya sedikit lambat. Bahan utama utk Slim Love ialah Garnicia Gambogia,fiber & White Kidney Beans bertindak membakar kalori yg berlebihan. Slim Love khas untuk menguruskan badan, nyah kan lemak degil, angin, toksin di dalam badan, membentuk badan dengan kemas & mencantikan kulit.
Pastikan minum air masak yg banyak tujuan utk tindak balas yg terbaik. Jika kekurangan air, pengguna mungkin akan mengalami pening kepala, rasa sesak nafas @ pedih perut kerana ianya akan berlawanan dgn angin di dalam badan. Jika perut rasa tidak selesa, ambil Slim Love selepas makan.
Ada ketikanya rasa seperti coklat sedikit itu ialah bahan utk kawalan berat badan.
Fiber bertindak utk membuang dgn lawas TANPA cirit birit. Badan akan rasa ringan kerana angin, toksin & lemak akan keluar melalui sistem perkumuhan.


Bahan Utama SLIM LOVE:

Bahan utama utk Slim Love
Garnicia Gambogia,
fiber
White Kidney Beans Extract
Beta Glucan
Inulin FOS
Acai Berry
Mixberry

Apa kelebihan SLIM LOVE?
Slim Love diantara produk pertama di Malaysia yg menggunakan kaedah KOYAK & TERUS TUANG ATAS LIDAH. Rasanya ialah buah2an. Tidak perlu bancuh air. Kaedah ini kami hasilkan dari cadangan orang ramai supaya ada satu produk kurus yg lebih mudah,cepat & boleh di bawa ke mana saja. Kata mereka SAMBIL DRIVE PUN BOLEH KURUS smile emoticon

Siapa yg boleh gunakan SLIM LOVE?
-Lelaki & Wanita 18 ke atas
-Ibu BF dinasihatkan mengambil selepas bayi berumur 1tahun ke atas ini kerana rasa yg sedikit masam manis dalam kandungan mungkin akan buatkan perut bayi rasa tidak selesa. Mulakan dgn 1sachet sahaja utk permulaan. Jika perut baby tidak meragam, boleh teruskan ambil 2sachet sehari.

PANTANG LARANG?
- Slim Love pantang untuk ibu mengandung sahaja.
- Ibu di dalam pantang yg menyusu bayi TIDAK DIGALAKKAN AMBIL kerana buah2an/fiber mungkin akn mengganggu perut bayi kembung dll.

Lambat tak kesannya?
Setiap individu berlainan metabolisme namun setakat ini kami dapat feedback dari pengguna yg paling cepat 1hari sudah ada kesan. Paling lama setakat ini 8hari berat turun sebanyak 2.5kg (testimoni gambar di bawah)

Jika tidak berkesan adakah wang akan dikembalikan?
- Wang tidak akan dikembalikan kerana sebelum mengeluarkan produk ini, Slim Love telah dicuba lebih dari 20 org yg terpilih & kesemua memberi feedback yg positif. Ini bermaksud Slim Love sangat berkesan samada cepat @ sedikit lambat.
Walau bagaimanapun, KAMI AKAN MEMULANGKAN WANG anda mengikut terma & syarat JIKA ada simptom2 lain yg anda hadapi selepas mggunakan Slim Love seperti tiba2 keluar jerawat yg luar biasa, tiba2 kulit jadi gatal @ sewaktu dgnnya atas pengesahan doktor, namun insyaAllah kami jamin tidak akan ada kesan negatif kerana semua bahan adalah semulajadi tanpa ada bahan tiruan smile emoticon

Berapa harga & cara penggunaan?
- 1sachet sehari sudah memadai. Hanya koyak & tuang atas lidah. Tidak ada rasa herba @ pahit. Inginkan kesan yg lebih optimum ambil 2sachet sehari. PASTIKAN PENGAMBILAN AIR MASAK YG BANYAK setiap hari.
harga promosi RM 180SM/RM 190SS ..harga asal RM230sm RM240ss 30sachet. 10g/sachet. SLIM. BODY SHAPE & BEAUTY SKIN. 3in1.

Slim Love ada KKM & HALAL tak?
- Seperti Women Love, prosedurnya mengambil sedikit masa iaitu sijil KKM 2-3 bln & sijil HALAL 8-9 bln selepas produk siap dikeluarkan. Slim Love baru sahaja masuk minggu ke 3 dikeluarkan. Dijamin 100% tiada bahan terlarang. DIJAMIN. Jika ada kami sendiri tidak akan cuba 

Kalau breastfeeding Baby boleh ambil tak? 
boleh, tetapi makesure baby kalian dah 1 tahun ke atas, bawah 1 tahun dikhuatiri kembung perut,,,sebab kandungan fibre dalam slimming love tak sesuai untuk untuk baby bawah 1 tahun

Saya nak makan woman love and slim love, boleh tak makan  sekaligus dalam 1 masa?
boleh awak, contoh nak makan dua2 time malam kan, makan slimming love dulu ke or woman love dulu ke,,boleh..tpi kalau makan dengan supplement jenama lain..jamu ke apa KENA JARAK 3 JAM.
APAPUN AIR MASAK KENA CUKUP, UOLSS MAKAN BANYAK SUPPLEMENT pon TAPI AIR MASAK TAK MINUM BANYAK TAK GUNA JUGAK....merosakkan buah pinggang ja.

smile emoticon
 Sy dh ambil Slim Love hampir habis 1kotak. Tak nampak kesan pun?
Kami akan soal balik smile emoticon
Cik/puan ikut arahan tak?

1- Timbang dulu tak sebelum guna? Sb ramai yg nk nmpak terus kurus masa ambil


kotak pertama. Dear, produk kurus ini ia mengecilkan badan secara perlahan2. Tidak 

terrrlalu drastik.krn bahan kandungannya semulajadi 99% fiber.

2- Minum air masak byk tak dalam sehari sekurgnya 2-3liter. Air masak tips paling menjadi 
jika nak bdn kurus.
3- Pantang tak ais & kafein seperti yg dimaklumkan pada kotak? Percaya @ tidak ais 
mengembangkan lagi perut & peha anda & kafein menyerap zat2 dlm kandungan.
Jika ikut arahan, insyaAllah result yg anda dapat seperti di bawah.
gambar founder yang latest ni buat saya sangat jelesss..saya pon kalahh okayy!! itu founder and husband dia..cayalahh



















ni gmbar before time baru launching ritu..berduyun tau HQ nak kena pos sebb high demand.

























heee nanti anda testimoni terbaru saya update lagi.. so sape-sape yang berminat boleh try la ya..
owh yaa now banyak orang jual slimming produk kan..semua orang nak selimm melim...tapi kesian jugak dekat orang yang kurus kedingg kalau boleh dia pon nak ada daging and shape jugak..kurus sangat pon tak lawa macam skeleton@ jerangkung lak..whatever laa janji u happy dengan body u..kurus gemuk yang penting sihat..kalau kesihatan tak okay tak guna jugak..so dekat sini saya nak inform saya ada juga jual VITAMIN B-COMPLEX UNTUK GEMUKKAN BADAN.. NAK TAU BOLEH BACA NEXT ENTRY YA


NAK ORDER SLIM LOVE DGN SHAWAL

 WHASSAP 011-12736727
WHASSAP 011-12736727
WHASSAP 011-12736727

ATAU BOLEH INBOX TERUS KE FB SHAWAL MAMADIL ATAU SHAWAL MAMADIL II ATAU FOLLOW TERUS INSTAGRAM MAMADIL BEAUTYSARA ONLINE 


THANK YOU FOR READING! 











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...