Isnin, 26 Januari 2015

BODY SAYA PAPAN, SAYA NAK GEMUKK!!

                                                                   Assalamuailaikumm


hahahaha kalau korang google ubat nak kuruskan badan memang berduyun keluar kan...cakap je,dari pil,jamu,juice,supplement,yang botol, yang dalam balang,yang shake..memang melambak-lambak..sampai naik juling mata nak pilih...tapi jarang kita jumpa ubat atau pil untuk gemuk kan badan....so sebagai penjual produk kecantikan saya tak nak bias la..i prefer win-win situation..sebab objective i nak tolong semua orang dengan produk yang i jual..bukan certain golongan  sahaja  ya..tapi memang ada tau keturunan yang memang jenis kurus even makan satu kawah pon tetap badan tak gemuk..hahaha maybe dia ada saka or dia memang macam tuh..or mungkin dia tak baca bismillah so syaitan makan dengan dia kut?? hahaha sengal dowh!!.. jujur saya sangat jeles dengan ayah saya sebab dia memang jenis keturunan kurus..kalau saya masak lauk kesukaan dia kurma ayam atau kari ayam..sampai 3 kali dia tambah!yang tak boleh blahh ciap berebut dengan saya lagi nak lauk ayam uh..adoiihh ayah..ayah..siapa yang kanak-kanak sebenarnya nih?? tapi sayanggs gene kurus tuh tak melekat dekat saya..saya dapat gene gemuk and gene resdung lak..haiyoo sesal separuh nyawa weyh..ape ley wat nakk..terima je la takdir nih..hmm maybe there's silver lining for me..whos knows huh? tapi ada hikmah disebabkan penyakit resdung  saya nih jugak lah saya getting involve in online business nih..heeee


okay vitamin gemuk yang saya jual ni namanya VITAMIN B-COMPLEX WEIGHT GAIN..senang panggil  pil gemuk je...harga mampu milik..yang penting selamat sebab dy combination beberapa vitamin..haa thay why panggil B-complex..ada 3 jenis vitamin awak kena makan serentak...ahaa ada siapa-siapa yang melalui masalah berikut tak??


Terlalu Kurus???


Telah mencuba perlbagai product untuk menaikkan berat tapi hampa....

Kini dengan adanya Pil Gemok, anda tak akan menghadapi masalah lagi ;)
Kini, kami memperkenalkan pil gemuk bagi yang nak menggemukkan badan



kata supplier saya===> Bagi yang nak naikkan berat badan... memang saya suggest sangat-sangat supaya ambil pil ni... sebab dah banyak customer saya dah berjaya mendapatkan berat badan yang ideal... 



Keterangan :

♥ Ramai orang nak ubat kurus, tapi jangan lupa ramai juga yang nak gemuk kerana badan kurus macam lidi. Pelbagai panggilan di berikan pada mereka yang kurus seperti papan sekeping,lidi,dan bermacam-macam lagi.


♥ Orang kurus sangat akan menyebabkan penampilan diri tidak menarik dan sukar untuk berfesyen, muka cun melecun pun jika badan kurus kering akan merosakkan penampilan diri.macam orang sakit lak..lagi-lagi kalau cengkuk.



KELEBIHAN VITAMIN B COMPLEX:

-UTK MENAMBAH BERAT BADAN
-MENAMBAH TENAGA
-MENAMBAH SELERA MAKAN
-DALAM SEBULAN BERAT BADAN SEMAKIN BERISI
-MENGANDUNGI VIT A,B,C DAN D
-SEBOTOL MENGANDUNGI (3PIL BERLAINAN)
-SESUAI UTK 15 TAHUN KE ATAS



CARA MAKAN : 

Amalkan makan 3biji (ketiga-tiga jenis) seharisekali selepas makan..

CARA MAKAN 3KAPSUL AMBIL 1 ATAU 2X SEHARI SELEPAS MAKAN 


so orang kurus lidi tak payah nangis tepi bucu katil...ni kekwal nak tunjuk ghupe vitamin ajaib yang boleh naikkan berat badan awak...


HARGA RM 50 SM/ RM 55 SS..90 BIJI( TAHAN SEBULAN..SEBAB DALAM BOTOL ADA 3 JENIS VITAMIN)

LELAKI & PEREMPUAN BOLEH MAKAN..Kalau dah berisi badannya,then berhenti makan akan kurus balik tak?? hmm rasenye tak..melainkan kalau awak ada sakit kronik..atau awak sangat stress..hati gusar memanjang..memang cekeding laa...

                nak tengok testimoni tak??










okaylah..berminat nak order?? boleh wassap saya di 011-1273672 fast reply....
halal ya vitamin nih.. dont worry..tq for readings peeps! ^_^

1 ulasan:

  1. Penulisan yang baik. Blog pun cantik. Hehe btw, boleh ke blog saya untuk info-info kekal cantik dan slim-melim.

    >>> Yang GEMUKK Nak KURUS?! <<<

    .

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...