Khamis, 8 Januari 2015

KULIT LICIN GEBUS GEBASS DENGAN BEAUTY SARA

JANGAN LUPA FOLLOW INSTAGRAM SAYA, MAMADIL_BEAUTYSARA.ONLINE SEGALA UPDATE TESTIMONI TERKINI DI SINI YA.

                                                               Assalamulaikum          
         
 Thanks u so much u'olls for trusting me.. now saya officially Stokis Mamadil saya pos 1 malaysia and overseas juga..just whassap me +6011-127367272...tak caya? boleh search sendiri di website mamadil.com.my...klik stokis >>johor> segamat> siti shawalni (uitm) 011-127367272.  For me la kan target customer untuk product beauty sara ni golongan wanita yang berkerjaya yang sudah berkerja and ada gaji..terutamanya isteri-isteri yang still tercari-cari produk kecantikan yang sesuai...sebab apa saya cakap macam ni?? sebab produknya agak mahal cket laa tapi memang berbaloi kalau anda try beauty sara skincare and consume supplement dia..woman love.. gerenti gebus gebass..ni memang tagline y really attract me to sell this product..tapi..tapi..jangan tanya saya yang kenapa harga mahal..dah HQ letak price macam uh so saya ikut je laa..Beauty sara ni produk Malaysia ya..HQ dia di terengganu. cream dia bukan rebranding indon punya krim..heee





Sabun ni bukan dr Thailand ke??? Sy pernah tgk sabun ni dr Thailand.. 🔊Collaloe Soap Mamadil ni dikilangkan di Malaysia. Gambar di atas adalah buktinya
Dan...TERBARU utk pengguna lebih jelas lg sabun Mamadil yg original, atas sabun terdapat nama MAMADIL spt dalam gambar(zoom dekat)
🚫TlDAK AKAN SAMA DGN MANA2 SABUN WALAUPUN NAMPAK SERUPA. Collaloe Soap Mamadil ni bukan blh guna di muka sahaja malah di bdn juga Kulit sgt cerah & gebu! InshaAllah

KKM NO: Collaloe Soap Mamadil (collagen+aloevera) NOT150902353K

INI BUKTI JELAS KRIM BEAUTY SARA MAMADIL NI DIKILANGKAN DI MALAYSIA, BUKAN INDON BUKAN THAILAND DAN SEMUA ITEM DALAM BEAUTY SARA SKINCARE KINI TELAH MENDAPAT KELULUSAN KKM

Notifikasi KKM BEAUTY SARA SKINCARE

✔Sabun collaloe:

NOT150902353K

✔Foundation All in one ( pakai siang):

NOT140704146K

✔Krim kunyit ( pakai malam):

NOT151004236K

✔Krim sarang burung( pakai malam):

NOT151004237K

tadi saya ada terbaca satu tajuk dalam buku karangan ustaz pahrol ahmad juoi..ada banyak tajuk..then saya tertarik nak bce tajuk "cantik hati cantik la wajah'' maaf klu tersalah...tapi dlm bab uh..dia bukak cerita tentang seorang lelaki y meluahkan perasaan cakap isteri dia uh takreti berhias untuk dia..bukan isteri dia tak cantik..tapi entahlaah semakin meningkat umur, so pada isteri dia berhias uh bukan satu keperluan..banyak lagi perkara len yang perlu dipikirkan..sedangkan kata si suami itu, setiap hari di tempat kerja dia dikelilingi dengan wanita yang anggun bergaya, yang berwangi-wangian..tergugat jugak kadang-kadang...nak tegur isteri supaya berhias untuk dia tapi takut melenting tak tentu pasal..so last2 si suami uh makan hati..

so straight to the point,  klu dah nama perempuan, memang nafsu untuk melawa..pakai cantik-cantik, suke bab2 kecantikan ini memang normal..sebb memang naluri seorang wanita..cuma kadang-kadang, mungkin mereka tak tahu cara sahaja..cuba klu dioffer untuk disolek atau didandankan sekali sekala..of course dorang nak kan..macam che ta uh..i'oulls yang anak dara ni pon kalah nakkk..dia memang tip top even bulu mata palsu tak tinggal..

INI SET LAMA YA..JANGAN KONPIUSS LAGI..NOW HQ DAH TAK KELUARKAN LAGI SET NI.
                                                                                   
INI PACKAGING PALING LATEST 2016! MOHON JANGAN KELIRU.

so concept product beauty sara ni memang kena, all in one...mudah, ringkas,cepat...yang penting lengkap semua. sesuai untuk wanita berkerjaya/surirumah yang busy tapi still nak jaga kecantikan..semua peringkat umur boleh pakai..cream malam dia lelaki pon boleh pakai...haa sebab tuu dia mahal ceket semua complete dalam satu..jujur saya cakap setiap kali BEAUTY SARA HQ post pasal testimoni dorang memang saya terliur tgok kulit muka customer yang dah jadi gebu gebas..yang usia 50 an pon jadi awet muda comel loteyy je okayy! pengasas dia uh puan dila mubarak toksah cakap ler..body slim even anak dah 3..mcm model ..kulit muka dia memang halus gebuu..sekata dengan tangan...tapi memang tak nafikan..kakak yang mula2 introduce pasal beauty sara ni dekat saya..memang bersih kulit muka dia..haluss je time saya jumpa kakak ni, beauty sara ni masih baru di pasaran..packaging lama wrna kuning.. murah lagi laa time uh.. tapi testimoni dia memang mengancam laa  semua...

                                                                             
KRIM MALAM BEAUTY SARA (NIGHT CREAM)
RM140sm/ RM150ss

Manfaat & Kebaikan:
✔ Sangat mujarab untuk rawatan kulit bermasalah seperti jeragat, jerawat, kulit kusam, tona tidak sekata, kasar, kering/berminyak, liang pori terbuka, kulit yang nampak tua dari usia sebenar dan masalah alahan pada makanan seperti kekacang, makanan laut dll.
✔ Merawat kulit secara lembut, semulajadi & tidak memudaratkan kulit - Tiada pengelupasan; tiada rasa pedih, perit @ terbakar; dan tidak menipiskan kulit.
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit.

Ciri-Ciri:
✔ Bahan utamanya terdiri dari pati sarang burung & pati kunyit bermutu tinggi yang sangat baik untuk kesihatan kulit malah sangat baik untuk mencegah jerawat.
✔ Hanya digunakan pada waktu malam sebelum tidur.
✔Tekstur yang tidak melekit tidak mengganggu tidur malam anda. Alamilah wajah yang cerah, bersih, lembab & licin pada pagi berikutnya seawal kali pertama penggunaan.
Ingredients Bs Night Cream:
✏ kolagen soya
✏ekstrak lemon
✏ekstrak halia
✏ekstrak kunyit
✏ekstrak gula tebu
✏ekstrak aloevera
✏ekstrak buah-buahan ✏serbuk mutiara
✏gluthatione
✏ekstrak sarang burung
✏Sodium Citrate
Kandungan pakej: 1 x 25gm unit krim sarang burung + 1 x 25gm unit krim kunyit.

BS cream adalah rawatan untuk wajah bermasalah seperti jeragat,kulit kusam,kulit kering/berminyak, liang pori terbuka,kulit kasar,kulit berkerut nampak tua dari usia sebenar,alahan pada kekacang,makanan laut dll. Bahan utamanya pati sarang burung & pati kunyit bermutu tinggi sangat baik untuk kulit serta sangat baik untuk mencegah jerawat. So sesiapa yang ada masalah berikut boleh laa try Night cream beauty sara ni ya..sesiapa yang ada jeragat teruk memang recommend.. consume sekali dengan woman love supplement mmg tip top..
BEAUTY SARA CREAM HANYA DIPAKAI WAKTU MALAM SAHAJA SEBELUM TIDUR.
Langkah 1: Sapu krim sarang burung nipis nipis sahaja hingga rata. Langkah 2: Sapu krim kunyit di atas lapisan yg pertama hingga rata. Tekstur yang tidak melekit tidak mengganggu tidur malam anda. Bangun pagi dengan wajah yang cerah,bersih,lembab&licin! AMARAN: SILA BERHENTI PENGGUNAAN JIKA BERLAKUNYA IRITASI.   Berat 25g x2unit.. 
TRIAL PACK BEAUTY SARA - ADVANCED SOLUTION SKIN CARE
📯Set ini dirumus khas berkonsepkan 'semua dalam satu' iaitu penyelesaian masalah dalam satu kaedah. 📯Pengunaan set ini tahan selama 2 -3 bulan. Ia sangat bagus dalam membantu menyelesaikan masalah pada kulit wajah terutamanya dalam masalah:
✅Kulit Berjeragat
✅Kulit Kusam
✅Kulit Kasar
✅Kulit Berjerawat/Parut Jerawat
✅Kulit Kering / Berminyak
✅Liang Pori Terbuka
_____________________
SABUN WAJAH COLLALOE (100g)
Membersih, mencerah dan menegangkan wajah.
Cuci muka 2 kali sehari. Selepas cuci muka biarkan air pada wajah kering dengan sendiri.
KRIM MALAM KUNYIT & SARANG BURUNG (12g x 2)
Merawat kukit wajah bermasalah. Menghilangkan jeragat, jerawat / parut jerawat. Menutup liang pori, mencerah dan menlembabkan kulit.
langkah pertama sapu krim sarang burung nipis-nipis pada wajah sehingga rata. Langkah kedua terus sapukan krim malam kunyit diatas lapisan pertama sehingga rata.
FOUNDATION ALL IN ONE (15ml)
Foundation ini bertindak untuk merawat kulit wajah sipemakainya.
Tidak perlu penyegar serta pelembab.
Tidak perlu lapisan krim lain. Semuanya lengkap dalam sebotol Foundation All In One.
Tidak berminyak, melekit dan berkilat. Sangat gebu dan halus 💁. Ratakan pada wajah sebelum mengenakan bedak atau solekan.
HARGA RM 170 SM/ RM 180 SS... FREE POS
BEDAK ASAS BEAUTY SARA (ALL IN ONE FOUNDATION)

RM76(SM)/ RM80(SS) FREE POS

Manfaat & Kebaikan:
✅ Menggabungkan semua langkah regim penjagaan muka di dalam satu botol. Ini memudahkan aplikasi rutin penjagaan muka, menjimatkan masa dan juga kos.
Tidak perlu penyegar (Toner).
Tidak perlu krim pelembab (Moisturizer).
Tidak perlu krim pelindung matahari (Sunblock).
✅Pemakaiannya dijamin segar sepanjang hari, tidak nampak berpeluh @ pecah minyak.
✅ Berfungsi untuk menganjalkan kulit malah mampu memperbaiki kerosakan kulit sedia ada. Bertindak sebagai pelindung matahari, anti-penuaan & pencerah kulit.


Ciri-Ciri:
✔ Diperkaya dengan STAY-C (sejenis Vitamin C), Vitamin B3, Vitamin E & Saccharite Isomerite yang yang sangat baik untuk penampilan kulit yang sihat menawan serta SPF30 untuk perlindungan yang optima.
✔ Diluluskan KKM 100% dan sesuai untuk semua jenis kulit.
✔ Baunya yang lembut & wangi pasti memikat hati.

Pilihan tona warna:
Natural Beige (Untuk kulit sawo matang) & Natural Pink (Untuk kulit cerah).

Kapasiti: 15ml per bottle

 CABUT PENYUMBAT TENGAH2 TUH..PUMP PENUTUP PUTIH UH LAJU2 SAMPAI MENGHASILKAN PRESSURE DALAM BOTOL..TAK LAJU2 TAK ADA PRESSURE FOUNDATION TAK AKAN KELUAR.. BOTOL NI AIR-LESS
BOTOL LAMA PANJANG, BOTOL BARU BULAT GEMUK CIKET HAHA

DUA WARNA PILIHAN: BEIGE UNTUK KULIT SAWO MATANG
NATURAL PINK UNTUK KULIT CERAH

>>> INI BUKAN FOUNDATION BIASA <<<

Apa yang luar biasanya?
PERTAMA DI MALAYSIA. FOUNDATION/ALAS MEKAP SAMBIL BERMEKAP CANTIK SAMBIL IA MERAWAT KULIT WAJAH. BUKAN HANYA CANTIK DI LUARAN SEDANGKAN DI DALAM BERMASALAH.


Tak perlu taip panjang lebar… malas nak baca kan?


Terus terang foundation all in one Beauty Sara ni semasa pakai kulit sangat halus. sangat lembut. wangi. tidak berpeluh. TIDAK BERMINYAK & MELEKIT. wajah kekal lembab disertai UV protection. Wajah nampak fresh sepanjang hari. Mengandungi bahan aktif sebagai agen ANTI PENUAAN.


Lepas cuci muka apa jadi?

Rasai sendiri kulit yang semakin bersih, cerah, tegang, lembab, halus & struktur kulit yang semakin cantik hari ke hari.

1 botol 15 ml..tahan 2 bulan..khass untuk pakai siang sahaja.


SANGAT SESUAI UNTUK PENGANTIN KERANA MEKAP TAK CAIR WALAUPUN PANAS


Ada lagi kelebihannya!

 UV Protection

 Firming

 Skin Repair

 Anti aging

 Whitening

 Halus
 Pantas sekata satu wajah.
 Lembab
 Tak nampak berpeluh & pecah minyak
 Nampak segar sepanjang hari dijamin!
 Makin lama makin cantik sebati dengan warna kulit.
 Bau sangat lembut & wangi!


SABUN BEAUTY SARA (COLLAGEN+ALOEVERA SOAP)

RM36sm/RM 40ss FREE POS

📌Manfaat & Kebaikan:

✅ Menggabungkan kebaikan kolagen soya dan aloevera menjadi satu yang diketahui umum sangat bagus untuk penampilan kulit yang sihat dan berseri.

✅ Membersihkan kotoran, mencerah & menegangkan kulit wajah malah boleh digunakan untuk seluruh badan.

✅ Sesuai untuk semua jenis kulit.

📌Ciri-Ciri:

✅ Mengandungi kebaikan minyak kelapa, pati santan dari beras jasmin, serbuk mutiara & glutathione.

📌Cadangan penggunaan: 2 kali sehari.

📌Kandungan pakej: 1 x 110g sabun


📌Ingredients Colloe Soap:

✒Sodium hydroside,
✒Coconut oil
✒Milky jasmine rice extract
✒Aloevera
✒Aqua soy collagen
✒Pearl powder fragrance
✒Leaf extract
✒Glutathione



tadi cerita pasal foundation, now cerita pasal sabun lak...kalau korang nak tau sabun muka beauty sara ni ekstrak daripada aloevera dan collagen  Digunakan untuk mencuci kotoran,mencerah &menegangkan kulit wajah & seluruh badan. Bahan utamanya kolagen & Aloevera yg sangat bagus untuk kulit bagi tegang and lembabkan kulit ya..sbb tu ada testimoni lepas cuci muka..pergh berkilat muka dia.. guna 2kali sehari je .nak jimat lagi..potong kecik2 kepada 6 bahagian kecil.

 AMARAN: Sabun JANGAN GUNA TERLALU KERAP KERANA IA AKAN MENGERINGKAN KULIT..



KENAPA SAYA PAKAI TAK NAMPAK LICIN PUN MUKA? RASA KASAR JE.....
SO, INI TIPS NYA???

  Lepas cuci muka dengan Collaloe Soap, tak perlu lap muka dengan towel. Sapu2 saja air di muka dengan tangan berulang kali biarkan ia kering dengan sendiri.

 Ok itu saja tipsnya. Lepas tu malam sebelum tidur mcm biasa sapu krim malam tipis2 je. Tak perlu tebal 4 inci nnti liang roma xleh bernafas ITU PASAL KELUAR JERAWAT & MCM2 

 NAK LAGI GEBU GEBASSS KEBABOOM WAJIB CONSUME SUPPLEMENT WOMEN LOVE. BUKAN MUKA SAJA. SAMPAI TUMIT KAKI REKAH PUN JADI LICIN BALIK. DALAMAN TAK USAH CERITA…RAHSIADIJAMIN
  

SAYA NAK TRY TAPI TAK TAHU NAK CUBA YANG MANA SATU BOLEH SUGGEST??




📌SET A: FULL SET BESAR SKINCARE

RM230sm/ RM 240ss

Ada 1 sabun 110g+ 1 foundation 15ml + 2 krim malam(krim kunyit+ krim sarang burung) 

setiap satu krim ni 25g...tahan 4 bulan



📌SET B: TRIAL PACK SKINCARE

RM170sm/ RM180ss

Ada 1 sabun 110g+ 1 foundation 15 ml+ 2 krim malam(krim sarang burung+ krim kunyit) 

setiap satu krim ni 12g...tahan 2 bulan shja



📌SET C: TRIAL SET BESAR

RM160sm/ RM 170ss

Ada 1 sabun 110g + 2 krim malam(krim sarang burung+ krim kunyit) setiap satu krim 25g.. 

tahan 4 bulan
.
Faham tak?? Y set A uh ada semua..tahan 4 bulan krim malam..set B ada semua tapi 

tahan 2.bulan je krim malam..set c tahan 4 bulan krim malam tapi tak ada foundation siang. 

Foundation ni memang untuk siang sebab beauty sara tak ada krim siang..dua2 krim kunyit 

n krim sarang burung unk guna malam sahaja.


KALAU NAK BELI LOOSE ITEM BOLEH INI HARGANYA:

Sabun collale= RM36sm/ RM40ss
krim malam loose = RM 140sm/ RM 150ss
foundation = RM 76sm/RM 80ss... FREE POSTAGE YA! JERAGAT JERAWAT KULIT SENSITIF SEMUA BOLEH GUNA SEBAB YANG BARU NI FORMULA UNTUK SEMUA JENIS KULIT..REMAJA 17 TAHUN BOLEH GUNA.

JERAGAT GUNA SKINCARE + SUPPLEMENT YA..SUPERB RAWAT LUAR DALAM.SEPERTI BIASA NAK TENGOK TESTIMONI HAA INI DIA OKAY..SELEBIHNYA INSTAGRAM MAMADIL_BEAUTYSARA.ONLINE




















































okayy cukuplah takat disini saya tulis.. tengok sendiri ya testimoni tuh. tak nak cakap lelebih..tapi yang saya perasaan yang bagi feedback uh para ibu-ibu yang matang....YANG 50 AN pon ada yaa bukan takat 20 an,30 an, 40 an..so boleh caya laa cakap dorang..bukan budak sekolah yang disuruh tulis testimoni.even mahal ceket tapi bagi dorang berbaloi..boleh nampak sendiri kesannya.. bak kata orang alah membeli menang memakai ...untuk kesan yang optimum anda digalakan guna 3 bulan ke atas.. pasti comeyy sokmo!! suami makin sayang!
.

MACAM MANA NAK DAPATKAN PRODUCT KEBABOM NI??
BOLEH WHASSAP/SMS SAYA (SHAWALNI) DI 011-12736727.. BELIAN RM 250 KE ATS ADA FREE GIFT MENANTI.. SAYA STOKIS SAH MAMADIL NAK POS 1 MALAYSIA BOLEH,,NAK KE OVERSEAS PON BOLEH WHASSAP-
+6011-127367272


p/s: nak bce pasal woman love supplement boleh refer entry saya yang ini ya:


9 ulasan:

  1. Assalamualaikum....sy tinggal di putra heights dimana boleh sy dapatkan produk beauty sara nie...( women love - mamadil ). TQ😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh order dgn saya sis..whassap +6011-12736727..

      Padam
  2. Knpe sy pakai naik jerawat dkt dahi. Banyak. Sblm ni tak de? :'(

    BalasPadam
    Balasan
    1. awak pkai mcm mana? mungkin juga tak serasi..tpi better amek skli dgn woman love..setttle masalah jerawat takda

      Padam
    2. Ibu mengandung boleh guna skincare ni tak

      Padam
  3. Ibu mengandung boleh guna skincare ni tak

    BalasPadam
  4. masih aktif lagi ker...saya nk oder set skincare n woman love tu huhu

    BalasPadam
  5. Saya nk order women love n skincare.

    BalasPadam
  6. Saya nk order women love n skincare.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...