Isnin, 21 Mac 2016

SUSU RIZQI SUSU BERHANTU

                                                                  Assalamualaikum..



Lama nya shawal tak update…but today I try my best untuk sharing with you  tentang Susu Rizqi. SUSU YANG BERHANTU SANGAT2..hahaha pernah dengar?? well memang berhantu sebab time shawal restock je licin..restock je licin.. now terbaru dah ada perisa coklat berhantu sangat kegemaran semua sampai ada yang tak bertanggunjawab menciplak susu rizqi and claimed produk dorang..grrrr...And I know some of you tertanya2 which one better untuk try..susu rizqi or woman love?? Baiklahsusu rizqi actually SEJENIS SUSU KAMBING YANG DIADUN BERSAMA MAKANAN SUNNAH SEPERTI:
ü  Madu.
ü  Minyak Zaitun.
ü  KIsmis.
ü  Ekstrak kurma
ü  Habastus sauda


Okay apa yang special sangat  pasal susu rizqi ni compared other susu kambing in the market?? Kalian kena faham susu rizqi bukan sebarang susu kambing tau..tapi more kepada susu kecantikan kulit, untuk kecedasan otak and tenaga extra. bukan untuk perempuan sahaja, bahkan anak kecil sejak baby sampai la datuk nenek, tak kira lelaki perempuan boleh minum..haa lagi 1, preggy mother pon boleh minum susu nih.. ini adalah satu-satunya produk MAMADIL yang ibu preggy boleh consume time pregnant..

Pengalaman shawal sendiri selaku pengguna setia susu rizqi, before keluar rumah mesti minum so that body tak lesu bila nak buat kerja..kalau tak minum susu mak aihhh ngantuk je..so lemauuu…shawal bukan coffe-addict, tapi nak kekal bertenaga shawal amal minum susu rizqi.. lagi satu Shawal paling suke sebab rasa dia rasa vanilla creamy!! Seriuss tak ada bau hamis langsung tauu..
                                                             
                                                               
Kalau tak shawal pon susah jugak nak minum susu..pernah beli ANLENE.. at last tak habes pon..godak bagi kucing minum..lolsss tulang kucing lagi kuatt sebab tuh kena minum anlene..hewhehew. okay lagi satu, u know what sometimes, anak-anak remaja sering kali dapat masalah jerawat..tapi disebabkan kulit mereka masih muda, so dorang boleh try susu rizqi ni.. shawal not encourage remaja budak2 sekolah menengah uh try skincare pakai bukan2.. seriusss jangan rosakkan kulit muka anda..kadang2 tak semua skincare yang awak guna uh sesuai nanti bahana dia awak tanggung sampai ke tua!

Selalu customer Tanya antara susu rizqi and woman love? Mana lagi bagus..okay woman love tuh ada collagen tau..campuran vitamin c, kacip Fatimah and manjakani..lebih kepada nak jaga dalaman wanita terutamanya kalau mereka ada masalah keputihan dan sebagainya..lagi satu woman love just untuk perempuan je..
                                                                       
Tapi susu rizqi tak da collagen..orang lelaki pon boleh minum juga.so remaja y ada masalah kulit lebih sesuai minum susu rizqi temasuk baby..if baby ada ekzcema kea pa boleh bagi minum. Susu rizqi hanya rawat kulit je ya..woman love untuk kulit, dalaman wanita and body shape semua.


MANFAAT  SUSU RIZQI
·         Kulit sangat licin & lembab.
·         Kulit sangat berseri
·         Tenaga yg bertambah.
·         Tidak rasa lemah badan.
·         Sangat digalakkan utk ibu bapa & anak-anak.
·         Lawas membuang.
·         Sangat mudah bangun pagi.
·         Otak cerdas tidak lemah.
·         Merawat masalah resdung terutamanya kanak2
·         Sangat berkesan merawat kulit sunburn.
·         Sangat terbukti berkesan merawat masalah kulit dari bayi, kanak2, remaja dan dewasa
·         Sangat bagus utk tumbesaran kanak2. Terbukti dari testimonials Mamadil..



1) CARA MINUM SUSU RIZQI🍶

📌Kanak-kanak 1 sachet sehari.
📌Dewasa 1-2 sachets sehari.
📌Boleh diambil pagi & malam sebelum atau selepas mkn.
📌Untuk dapat kesan yg lebih cepat, kacau 2sachet sekaligus dalam 300ml air setiap hari. (Air suam @ air sejuk)
📌Boleh diambil seisi keluarga bermula umur 2 thn,termasuk ibu mengandung dr awal kehamilan dan ibu menyusu. Tiada pantang larang.
📌Bayi 2 thn ke bwh blh dicampur sebahagian dalam susu formula atau dalam mkanan tmbahan atau trs bg 4,5 sudu susu rizqi.

📌Rasa spt aiskrim vanilla atau chocolate shake✌🏻🤗🤗🤗


2) KENAPA SIS BAGI BABY SIS MINUM SUSU RIZQI DIA CIRIT BIRIT? SILA BACA JANGAN SKIP PENTING UTK IBU Y ADA BABY Y NAK BAGI SUSU RIZQI:

Camni, jika baby menyusu badan, ibu yang minum susu rizqi ni dan baby akan dapat manfaat dr susu ibu.Jika baby minum susu botol, boleh campur setengah 1/2 sudu kecil shaj susu rizqi dalam susu baby bukan 8 sudu ya! Takut baby tak serasi boleh menyebabkan cirit birit. Susu kambing panas xsesuai utk baby baru lahir Harap maklum.Saranan ini utk bayi berumur 6 bulan ke bawah. Jika bayi anda 1 tahun keaats campur 1/2 sanchet dlm susu baby. 2 tahun ke atas baru boleh kasi 1 sanchet susu rizqi sebagai susu baby 


3) IBU PREGGY BOLEH MINUM SUSU RIZQI?

-boleh tetapi kandungan anda mesti 6 minggu ke atas kerana kandungan sudah kukuh dlm rahim.

4) ORANG DIABETES@DARAH TINGGI@JANTUNG BOLEH MINUM SUSU RIZQI?

-boleh tetapi apapon mesti dapatkan consultation doctor terlebih dahulu, kami sebagai seller tidak tahu kondisi penyakit anda, jadi adalah lebih baik jika anda rujuk doctor terlebih dahulu. untuk darah tinggi sekiranya anda tidak boleh makan daging kambing maka tidak boleh minum susu rizqi kerana susu rizqi susu kambing.

5) BOLEH MAKAN WOMAN LOVE ATAU SUSU RIZQI SEKAKALI GUS?



TESTIMONI SUSU RIZQI














NAK ORDER SUSU RIZQI? 
WHASSAP 011-12736727
WHASSAP 011-12736727
WHASSAP 011-12736727

SIS SHAWAL ATAU INBOX TERUS KE FB SHAWAL MAMADIL@ SHAWAL MAMADIL II ATAU BOLEH TERUS PERGI KE INSTAGRAM MAMADIL BEAUTYSARA.ONLINE
SEGALA MAKLUMAT DAN GAMBAR SHAWAL BANYAK UPLOAD DI INSTAGRAM
.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...