Sabtu, 3 Jun 2017

Medil Skincare by Mamadil skincare kegilaan mamadilovers

                                              Assalamualaikum kesayangan semua..
Apa khabar uols? puasa ke idok? hehehe semoga kita semua mendapat seribu rahmat dan diampunkan segala dosa pada ramadhan 2017 ini. amiin. Okay goodnews kepada mamadillovers semua, MAMADIL akan launch baby baru kami pada selasa ini 6 Julai 2017. haa mesti uols eksaited baby apa kan.. MEDIL SKINCARE LAH UOLS!




Okay i know some of you might confuse dengan skincare beauty sara yang dulu. adakah medil skincare gantikan beauty sara? beautysara night cream tak keluar lagi ke? okay shawal sendiri tak pasti sama ada hq keluarkan lagi ke tak pack beautysara sebb dengar cerita hq nak jual krim malam tu satu2 tak macam dulu2, uols kena beli 1 pair utk krim..kalau salah satu krim dah habess uols rasa leceh pulak nak beli sebb mesti kena beli dua2 tu..apapon tunggu hq update ya.


Shawal..ada beza ke Medil skincare dengan Beauty Sara? Of course my dear although both skincare daripada company MAMADIL SDN BHD. Tapi item kali ni berbeza tau. dalam MEDIL SKINCARE ADA hydro based cleanser, serum dan foundation full coverage and bekas jugak lain uols sangat mudah dibawa kemana2 sebb dalam tiub, so uols tak perlu risau laa kalau tekan2 foundation tak keluar last2 kena open tutupnya colet pkai tangan!!hehehehe kali ni confirm keluar picit sikitt je yang penting dua2 2 ada kelebihan & pasti ada peminatnya tersendiri.




1- FOUNDATION LAMA paling best sb cuci muka pun x perlu guna mekap remover. ia xde kandungan waterproof utk foundation ni. Cuci je muka terus tanggal so pori muka tak tersumbat sb tu pakai foundation lama ni jerawat tak naik! Foundation ni sgt2 ringan di muka. Paling mudahlah utk kita ambil wudhuk segala tu.

2- FOUNDATION BARU yg baru ni waterproof extra coverage tau.. utk tutup segala cela yg ada di muka tu. so.... cuci muka mesti kena ada mekap remover. Wajib. Kalau tak nanti pori muka tersumbat & jika ada sisa mekap di muka, nanti kulit jd x cantik. So kena cuci betul2 ok! Kena rajin je sikit.. Sama dgn foundation lama, yg baru ni pun tekstur dia sgt2 ringan. 
Mmg xde rasa melekit2. Dijamin x ada.


kalau dulu dalam BEAUTY SARA ada sabun collaloe, foundation utk kegunaan siang dan 2 jenis krim malam, krim sarang burung dan krim kunyit. Kalau ada y masih mencari sila click---> WHASSAP SHAWAL DI SINI  atau manual whassap 011-12736727  Inshallah shawal akan cuba dapatkan untuk uols, sbb ya shawal faham stock susah dapat sekarang tapi ada juga agent mamadil yang belum habes menjual stock BEAUTY SARA mereka....haa y ini biar shawal uruskan uols nak order just whassap je okayy untuk loose sabun collaloe dan foundation jangan risau still available.


Jom lah uols kita baca apa yang speciall sangat MEDIL SKINCARE NI.

.
.
πŸ‘9 INFO MENARIK MEDIL SKINCARE πŸ‘

.
πŸ‘‰ PRODUK DIHASILKAN OLEH TEAM R&D MAMADIL terdiri daripada PHARMACIST BERTAULIAH & BERPENGALAMAN.
.
πŸ‘‰ DIUJI PADA DIRI SENDIRI HAMPIR SETENGAH TAHUN oleh founder Mamadil, Puan Dila Mubarak untuk hasilkan kesan yg diinginkan & 100% selamat.
.
πŸ‘‰1 SET MEDIL SKINCARE MEMPUNYAI 3 ITEM, WAJIB BERDAFTAR & LULUS KKM.
1. HYDRO-BASED SOFT CLEANSER:
NOT1702011337K

2. PERFECT SLEEPING SERUM:
NOT161100858K

3. LIQUID WHIPPED FOUNDATION:
NOT14074166K
.
πŸ‘‰PENCUCI MUKA YANG MEMPUNYAI MAKE UP REMOVAL EFFECT! So anda tidak perlu lagi beli produk untuk tanggalkan mekap.
.
πŸ‘‰KOTAK PACKAGING YANG MAHAL & EXCLUSIVE setanding KUALITI produk yang dihasilkan.
.
πŸ‘‰JIMAT SEHINGGA 2BULAN penggunaan.
.
πŸ‘‰ ISIAN DALAM TIUB yang sangat mudah untuk dibawa ke mana saja.
.
πŸ‘‰ Penghasilan produk seiring dengan TEKNOLOGI TERKINI.
.
πŸ‘‰ 100% BUATAN MALAYSIA DIJAMIN SELAMAT, BEBAS KANDUNGAN TERLARANG & MERBAHAYA.

MEDIL HYDRO-BASED SOFT CLEANSER.(50ml)


Cleanser yang ringan tetapi mempunyai kesan deep cleansing serta make up removal effect.
Ia menekankan moisturizing.Soothing & Brigtening effect selepas penggunaan.
Pembersih berasaskan air dengan kandungan buih yang lembut dan tidak merengsakan kulit.
(sesetengah cleanser menjadikan kulit kering selepas penggunaan akibat drpd surfactant yg harsh)


Selain drpd kesan pembersihan ia juga menggabungkan :

AcquaBio a highly active substance with long lasting moisturizing effect

-Kesan kelembapan berpanjangan dan kulit tidak kering selepas pencucian.

Grape Seed Oil yang dirumus dlm sebatian larut air membantu mengekalkan kelembapan dan keanjalan kulit.

Mild anti acne effect
-Membantu mengawal pengeluaran sebum berlebihan yang boleh mengakibatkan jerawat.

CARA GUNA:
Bila2 masa saja yg diperlukan. Letakkan sedikit pd tangan & muka yg basah. Gosok dengan lembut di muka & cuci dgn air bersih.


MEDIL WHIPPED FOUNDATION. (15ml)

-Foundation yang sangat ringan, tidak berminyak, senang oles, serta tidak bercapuk apabila berpeluh.
-Ia membantu menutupi cela2 buruk di wajah seperti parut.
-Sesuai untuk anda yang tidak gemar oles bedak muka selepas pakai foundation.
-Semakin lama pakai, ia makin menaikkan seri wajah. Tidak nampak kusam kepanasan.
-Mengandungi UV filter bersamaan SPF30.
-Menggunakan olive oil serta jojoba oil dalam sediaan.

Tips utk hasilkan make up cantik, gebu & tidak bercapuk apabila menggunakan MEDIL WHIPPED FOUNDATION:

Letak sedikit sahaja pada setiap ruang di wajah. Oles sehingga rata dgn jari @ span.

Tidak perlu letak banyak jika anda sukakan make up yg nampak nipis tetapi memukau.

Walaubagaimanapun ianya bergantung pd keselesaan pengguna.

Utk cuci foundation/make up, guna sahaja MEDIL HYDRO-BASED SOFT CLEANSER. Ia akan mencuci wajah anda sebersih2nya




.MEDIL PERFECT SLEEPING SERUM.(25g)

Waktu malam adalah waktu di mana sel2 kulit berehat dan bebas daripada kesan pencemaran, pendedahan sinar UV . Oleh itu waktu malam adalah masa terbaik untuk memberikan vitamin mencukupi untuk kulit menjalankan prosesnya.

MEDIL Sleeping Serum menekankan konsep :
· Skin Brightening
· Maintain Skin Moisturizing
· Help skin cell renewal
· Anti-aging with uniform skin tone

-Gabungan Arbutin dari Bearberry Leaves extr, Vitamin C palmitate dan Glutathione yang bertindak mengurangkan penghasilan melanin .

Gabungan ini memberikan kesan pencerahan semulajadi serta mempunyai kesan antioksida yang baik.

-Vitamin C Palmitate membantu mencerahkan dark spot dan antara yang berkesan dalam membantu masalah pigmentasi

-Juga Mengandungi GM Glucan, Phytoestrol dan Vitamin E yang bertindak mengekalkan kelembapan kulit berpanjangan dengan membentuk satu lapisan yang berperanan meningkatkan perlindungan serta keanjalan kulit . Ini sangat membantu dalam mengelakkan masalah kulit kering.

Gabungan ini juga membantu mengelakkan pengecutan dan pengurangan kolagen dan elastin pada kulit. Ini penting untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.

-Mengandungi humectant yang membantu memerangkap air dipermukaan kulit, seterusnya mengekalkan kelembapan kulit.
- Vitamin E, Olive Oil serta Niacinamide dalam Perfect sleeping serum juga memberikan kesan dalam mengekalkan keremajaan kulit.

CARA GUNA:

Malam sebelum tidur selepas cuci wajah, Letakkan MEDIL Perfect Sleeping Serum sedikit pada bahagian muka & ratakan sehingga ia meresap penuh ke dalam lapisan kulit tanpa meninggalkan kesan berminyak di permukaan wajah.

Cuci wajah selepas anda tidur semalam bersama MEDIL Perfect Sleeping Serum.

Selain itu, MEDIL Sleeping Serum juga boleh digunakan sebelum anda oles foundation di muka sekiranya kulit wajah anda terasa kering. Ia bertindak sebagai pelembap utk wajah anda sebelum anda make up.

MEDIL HYDRO-BASED SCRUB (30 ML) FREE UTK MEREKA Y BELI 2 SET SAHAJA SAH SEHINGGA 6 JUNE 2017!

Scrub dengan buih yang lembut mengandungi apricort seed serta cellulose.
Ia juga mengandungi grape seed oil utk mengekalkan kelembapan Kulit dan D panthenol iaitu pro vitamin B5.

CARA GUNA:

Guna MEDIL HYDRO-SCRUB hanya 2-3kali seminggu utk membersih pori-pori di bawah anda supaya tidak tersumbat dengan sisa solekan yg mengakibatkan jerawat & kulit berminyak.


okayy apa kata pengguna yang dah try MEDIL SKINCARE NI?? BEST TAK?


TESTIMONI 

"Muka saya teruk selepas salah guna skincare terpengaruh dengan iklan. Keluar jerawat besar, tinggal parut hitam & kulit muka saya sangat kusam. Selepas Pn.Dila bagi sample skincare MEDIL, pertama kali pakai ia bertindak sgt lembut & sy rasa sgt teruja dgn perubahan wajah sy. Hingga skrg sy masih menggunakan MEDIL skincare & saya dapat kulit sihat saya kembali. Saya dah serik & tak akan bertukar produk lagi. Alhamdulillah tqsm MEDIL & Pn.Dila.
-SABRINA ANNUAR.
Stokis Mamadil Negeri Kelantan




Uh! Patut la sy rasa pencuci muka sy tu cepat habis! Rupanya ada org kebas! Kot2....serum kita pun dia curi pakai jgk.. Dila tanya si suami 2 hari lps..


"Knp muka abg nampak lain skit dr sebelum ni?"
Dia tanya blk..
"Sebelum ni camana?"
"Sebelum ni mcm gelap & kasar skit. Skrg nampak halus skit & warna kulit sekata gitu " kata sy.
Sb suami sy ni aktif berbasikal. Sunburn tu biasalah...
Katanya si suami...
"Abg guna sample pencuci muka yg syg punya dlm bilik mandi tu hahaaaa jgn marah yer.."
- Encik Azuan, Ceo MAMADIL πŸ˜‚






HARGA RM 170 SM/RM 180 SS
POSTAGE ANDA KAMI TANGGUNG

CHUPPP NAK OFFER SPECIAL SEMPENA PELANCARAN MEDIL SKINCARE? WHASSAP TERUS YA BELI 2 SET ANDA AKAN DAPAT FREE SCRUB MEDIL SKINCARE DAN 5% DISKAUN  OFFER SAH SMPAI 6 JUNE 2017 SAHAJA

JANGAN LUPA FOLLOW INSTAGRAM INI
 UTK UPDATE TERKINI

MAMADIL_ BEAUTYSARA.ONLINE
MAMADIL_ BEAUTYSARA.ONLINE
MAMADIL_ BEAUTYSARA.ONLINE

Nak order produk mamadil? Jom 

πŸ“© INBOX FB SHAWAL MAMADIL @ SHAWAL MAMADIL II

πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727
πŸ“²WHASSAP 011-12736727

.
.
Atau click direct link ini πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.

😍Happy shopping with us πŸ˜



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...