Khamis, 22 Februari 2018

GIRLFRIEND MINTAK PUTUS TAK DAPAT BARANG KEMAS


Hello uols, ahaa tajuk propa gilerr kan. siapakah girlfriend dari neraka itu. cheq nak habaq if jumpa awek macam ni better cari lain je lah bro. eh jangan marah okayy cerita utama  kali ni shawal nak share something dengan anda semua. Ada tak di antara kalian yang tercari2 gold items untuk di buat sebagai gift? Haa acaner tu..macam ni let say your company nak bagi staff appreciation gift untuk staff yang dah berkhidmat lama, uols nak buat marketing campaign macam peraduan beli products uols then customer berpeluang untuk menang, lucky draw atau uols ada agent yang perform gila buat sales then nak bagi hadiah supaya dorang lagi bersemangat. Haa ada tak??


Selalunya uols bagi cash, gadget, barangan electric apa kata kali ni uols tukar pulak bagi customized gold coin atau gold bar untuk emas 916 and 999. Haa barulaa melompat kegirangan si penerima itu uols hehehe siapa tak suka dapat  emas kan! Lagi satu at least uols Nampak laa value barang tu and yang penting nilai emas sentiasa naik hokayy tak depreciate macam harga kereta. Let say uols dapat 5g gold coin simpan 5 tahun or setahun akan datang uols nak trade in harga  dah double daripada harga emas sekarang. And nak trade in senang je uols pergi je mana2 pajak gadai yang trusted then trade in dengan duit cash atau amek barang kemas yang baru! Senang jerr uolss.


Okay berbalik kepada cerita nak bagi emas tu, dengan kami special sket sebab we ouls dah 60 tahun menjadi leader dalam industry emas di Malaysia. So harga dan service yang kami tawarkan memang berbaloi2 uols. Kami sangat mengalu-alukan anda yang nak beli secara bulk atau dalam quantity yang banyak sebab ada special discount. Tapi untuk harga depends kepada berat gold item yang anda ingin tempah. So uols kena request quoatation kepada kami. Special untuk service ni uols boleh request untuk engraved logo company anda atau nama penerima di item tersebut.


Apa dia? Tak nak gold item? Nak jam tangan pulak tapi nak engraved nama..alaihaii jangan risau kami boleh buat untuk anda. Kita ada ice watch brand terkenal dari Belgium dengan pelbagai jenis design. And if  kalian nak request voucher pon boleh start daripada rm 50 sampai rm 1000 . jangan risau box gift dan paper bag turut disediakan depends order kalian. Nak tahu lebih lanjut? Boleh contact shawal

Siti Shawalni Binti Ali
Corporate Sales Department, Habib Jewels Sdn Bhd
Tel: 03-4252 7777 Ext 368 atau 011-12736727
                                                           Email : sitishawalni.ali@habibjewels.com



We are very pleased to share with you what Habib Jewels has to offer in term of creating excitement in your consumer promotion,
marketing campaign, Top Producer Incentive and recognition to your staffs .


Habib offerings will be in the following areas:

v  Show appreciation and recognition of your employees’ loyalty and commitment with long service award of gold coin, bar , jewelleries, Ice watch and Pandora.
v  Rewarding outstanding performance or sales achievement of your Top Producers  with specially customized jewelleries, gold bars, coins and Ice watch.
v  Excite your customers with selected HABIB products as lucky draw items or contest prizes in your customer promotion campaign.
v   

For more products details or catalog, do refer to the link below :

For your concern, there’s no minimum amount to be order for our Habib Group .
We will match on your requirement and give you a clear quotation .
                                                                                                           
          We do provide door to door delivery for the products you offered with no delivery charges

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...